I zrobiło się pusto... ;(

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Katrin86

Re: moje "żaby" :D - help :(

Post autor: Katrin86 »

Dzima tak się składa, że męża jajka są potrzebne :P

Dałam ogórka, siano i karmę na półkę, żeby Czupurek miał co jeść i trochę wody z ogórka.
A Kropelek nie dał mu w spokoju zjeść ogóra, podjadał mu siano i wyjadał z jego miski. A Czupurka szuja nie puści na dół żeby mógł się napić i zjeść. Co mu odbiło na pierwsze urodziny?? Jak się nie uspokoi to nie będzie tortu i imprezy tylko eksmisja i poszukiwanie spojniej żony dla Czupurka :(

Edit:
Godzina 22ga: Czupurek i Szuja-Kropelek siedzią/leżą razem na półce i napychają się sianem.
I zrozum tu facetów...
Ciekawe jaka będzie noc i kolejne doby? :think:
Ann

Post autor: Ann »

W mężu się odezwała męska solidarność :szczerbaty:
Może to chwilowe kłótnie chłopaków :buzki: A jak tam łapka?
Katrin86

Ann Ty żyjesz! :D :szczerbaty:

Łapka zdrowa.

Jakoś od 5ej znowu. Ganiali, tłukli się - dobrze, że te ich bójki są bezkrwawe. Od jakieś pół godziny leż obaj na dole.
Awatar użytkownika
Mysz
Miejscowość: Mrągowo
Kontakt:

Post autor: Mysz »

Ja Ci powiem co w Kropelka wstąpiło, a raczej uaktywniło się...geny moja droga,geny. :lol: Teraz widać,że to brat mojego świńskiego Terminatora -Rusałki,która nie daje żyć Azulce,dlatego mała jak tylko będzie zdrowa jedzie do Dzimy.Rusałka jak tylko widzi Azulę z daleka,to już zaczyna cykać,a przy bliższym kontakcie od razu rusza na nią taranem. :glowawmur:
Katrin86

Dzisiaj jakoś lepiej, pomiajając godziny ranne, nie było bójek i Czupurek może jeść w towarzystwie Kropelka.
Może nie będzie eksmisji :szczerbaty:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Ooo szlachta okazała łaskę i Czupurek dopuścił zaszczytu jedzenia w towarzystwie Kropelka :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Według mnie sprawa wygląda tak: Czupurek na początku rządził. Później zachorował i ich rozdzieliłaś. Kropelek w klatce był sam. Teraz Czupurek wrócił do klatki, w której kiedyś rządził ale pewnie nie czuje się jeszcze dobrze, że spacyfikować kolegę. Kropelek wyczuł, że przywódca jest słabszy od niego i próbuje przejąć władzę. Wysprzątaj całą klatkę, wymyj octem żeby pozbyć się zapachów, zabierz z klatki wszystkie legowiska, zdejmij półkę itd.
Trzymam kciuki żeby znowu się pogodzili :fingerscrossed:
Obrazek
Katrin86

martuś Kropelek chyba od początku tej znajomości rządzi :szczerbaty:
to Kropelek od początku chowa się pod Czupurka :szczerbaty:
myślałam, że dlatego, że młodszy, ale w którymś wątku wyczytałam, że to Panowie i Władcy się chowają :roll:
jak na razie względny spokój :)
Katrin86

Ehhhh, znowu się tłukli :/
Ann

Post autor: Ann »

Żyję i nadrabiam co u wszystkich słychać :D
Może martuś ma rację, chłopaki po rozdzieleniu chcą na nowo ustalić hierarchię? :think:
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”