Międzygatunkowe Zbóje
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- etycja
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Re: Międzygatunkowe Zbóje
Tak. To na zdjęciu to było pierwsze łączenie. Biegali tak do białego rana, po czym wyszorowałam im klatkę i mieszkają w 120 Lucienowej. Żeby kłótni nie było, mają po hamaczku. Obecnie została już jedna duża miska bo były dwie i jest spokój. Mały jest nieco płochliwy, ale Lucien ratuje sytuację bo tego nie wykorzystuje. Odpukać, żyją w zgodzie
- etycja
- Kontakt:
Kilka fotek z życia stworów. Życie po za świnkami również bywa bardzo ciekawe.
Pieszczoch Valz. Jest wielkości małej świnki morskiej. W sumie charakter też ma podobny. Chwile z wyleżu
Misiek Naven. Zapowiada się spory chłopak przy czym jego futerko rex powoduje że wydaje się bardziej puszysty.Bywa czasem pchełkowy jeszcze ale już dogadujemy się nieźle
Xyno. Trzeba mu przycinać futerko bo ma tendencję do hodowania dredów. Straszny z niego uciekinier. Musi być podwójnie zabezpieczony. Za niedługo trzeba mu będzie zmienić akwarium na terrarium. Z tego nie ucieknie.
Tydzień temu prosto z pokazu myszek trafiły do mnie trzy śliczne dziewczynki. Nie mogłam się opanować. Zdjęcia zaraz po przybyciu, teraz mieszkają w dunie multy. Przywiozłam je na emeryturę. Nie są to już młode myszki ale za to wdzięku nikt im nie odmówi.
Pieszczoch Valz. Jest wielkości małej świnki morskiej. W sumie charakter też ma podobny. Chwile z wyleżu
Misiek Naven. Zapowiada się spory chłopak przy czym jego futerko rex powoduje że wydaje się bardziej puszysty.Bywa czasem pchełkowy jeszcze ale już dogadujemy się nieźle
Xyno. Trzeba mu przycinać futerko bo ma tendencję do hodowania dredów. Straszny z niego uciekinier. Musi być podwójnie zabezpieczony. Za niedługo trzeba mu będzie zmienić akwarium na terrarium. Z tego nie ucieknie.
Tydzień temu prosto z pokazu myszek trafiły do mnie trzy śliczne dziewczynki. Nie mogłam się opanować. Zdjęcia zaraz po przybyciu, teraz mieszkają w dunie multy. Przywiozłam je na emeryturę. Nie są to już młode myszki ale za to wdzięku nikt im nie odmówi.
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Zakochałam się gdzie można dostać takie cudoetycja pisze: Pieszczoch Valz. Jest wielkości małej świnki morskiej. W sumie charakter też ma podobny. Chwile z wyleżu
- etycja
- Kontakt:
Ściągnęłam go z wystawy w Pradze. Jest piękny. Mam nadzieję, że będę miała po nim piękne miśki jak tylko znajdę pannę czekoladę. Tak więc najszybciej znajdziesz takiego miśka u mnie.
- etycja
- Kontakt:
Valz znalazł dziewczynę, więc w okolicach Mikołaja pojawi się mała czekoladowa pycha
- etycja
- Kontakt:
- etycja
- Kontakt:
Etycja ale masz super zwierzyniec. A Valz jest syryjkiem ze taki wielki? Bo slyszlalam ze europejskie chomiczki są największe. Masz pojęcie ile on waży? I w jakim jest wieku?
Naven jest podobny do mojego shimmera tylko inaczej jest ubarwiony. Czy Valz i Naven są tej samej odmiany?
Naven jest podobny do mojego shimmera tylko inaczej jest ubarwiony. Czy Valz i Naven są tej samej odmiany?
Jak nie przepadam za chomikami, tak ten Malec podbił me serdusio Szczureły miazga, ale świństwa najlepsze, i o!