Gangsterzy Szkatuły [*]
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Szkatuła-wredota, Chelsea za TM [*]
Fakt ona jest swietna , taka nieprzewidywalna nalegam na więcej zdjęć
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
W końcu powiększyłam Szkatułe wybieg na ogrodzie, ale nie doceniła tej przestrzeni tylko uwaliła się w legowisku i zajada się trawą i mleczami. Zdjęcia wieczorem
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
widzisz to tak jak moje łobuzy im więcej miejsca tym mniej ruchu ;p
- Dzima
- Kontakt:
Proszę! Prawdziwy wysyp zdjęć! To jak Gwiazda w środku lata
Najpierw chciałabym polecić Wszystkim świnko-zawieszki, które wykonuje Arashi. Są przepiękne! Wczoraj doszła do mnie paczka.
Jedna brązowa i jedna czarna, czarną świnkę zawiesiłam przy telefonie i dopiero zauważyłam, że jej zdjęcia tym telefonem nie zrobię ale wygląda podobnie
Wybieg jest teraz 2razy większy:
Jeszcze w tunelu muszę nabobczyć
Głaszcz! Powiadam!
Co tak krótko?!
Siema kocie! Wypuść mnie to ci najsmaczniejszego boba odpalę
Specjalnie dla elki_w, która ostatnio zaprezentowała się nam w wątku swoich przystojnych Panów, dodam swoją papę
Swoich zdjęć mam mało, bo przeważnie to ja robię innym zdjęcia, a po za tym wychodzę zawsze jakaś przetrącona
Najpierw chciałabym polecić Wszystkim świnko-zawieszki, które wykonuje Arashi. Są przepiękne! Wczoraj doszła do mnie paczka.
Jedna brązowa i jedna czarna, czarną świnkę zawiesiłam przy telefonie i dopiero zauważyłam, że jej zdjęcia tym telefonem nie zrobię ale wygląda podobnie
Wybieg jest teraz 2razy większy:
Jeszcze w tunelu muszę nabobczyć
Głaszcz! Powiadam!
Co tak krótko?!
Siema kocie! Wypuść mnie to ci najsmaczniejszego boba odpalę
Specjalnie dla elki_w, która ostatnio zaprezentowała się nam w wątku swoich przystojnych Panów, dodam swoją papę
Swoich zdjęć mam mało, bo przeważnie to ja robię innym zdjęcia, a po za tym wychodzę zawsze jakaś przetrącona
Pyrka
Jaka chata nie pogada wybieg rewelacja
Jej jaka ty słodzinka śliczna jesteś mam słabość do rudych włosków (moja córeczka jest złotowłosa).
Dzima więcej swoich fotek i to już PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE !!!!!!!
Jej jaka ty słodzinka śliczna jesteś mam słabość do rudych włosków (moja córeczka jest złotowłosa).
Dzima więcej swoich fotek i to już PIĘKNIE PIĘKNIE PIĘKNIE !!!!!!!
- Dzima
- Kontakt:
Ha ha ha ha ja nie jestem fotogeniczna, ale Ty A zdjęcia z wakacji nie zawsze nadają się pokazania
Włosy nie są takie typowe rude, w sumie to nie wiem...jasny odcień brązu na doopce Szkatuły
Włosy nie są takie typowe rude, w sumie to nie wiem...jasny odcień brązu na doopce Szkatuły
Pyrka
dawaj dawaj ja czekam teraz na twoje foty a coooo zmień w temacie szkatuła i dzima
Slicznotka z Ciebie a swinki to maja jak w raju. Bardzo zazdroszcze
Jejku jaki piękny wybieg! Sama robiłaś czy można takie gdzieś kupić?
Szkatuła naprawdę się wykłada do głaskania jak królowa
Szkatuła naprawdę się wykłada do głaskania jak królowa