na poczatek wezme druga klatke taka sama lub troche wieksza, w razie jakby doszlo do fruwajacego futra i matrixa (co mam nadzieje nie nastapi), i polacze je w pionie lub poziomie, zobaczymy jeszcze
poza tym musze poczekac na przyplyw kasy lub pozyczyc od kogos na klatke, bo w tym miesiacu troche krucho u nas z kasa
I zrobiło się pusto... ;(
Moderator: pastuszek
Re: Czupurek :)
maz przed chwila dzwonil do znajomych w sprawie klatki po ich szynszylu i moze na dniach bede miala klatke
najgorsze jest to, ze nie pamietam rozmiarow tej klatki
najgorsze jest to, ze nie pamietam rozmiarow tej klatki
Musze sie zorietowac, ale mam chyba w piwnicy klatke 70 po szynszylach. Moglabym ja oddac za symboliczna zlotowke. Na pewno by Ci to pomoglo
AniBanani, byloby fajnie
narazie czekam na wiesci od tych znajomych, najpozniej w weekend bede wiedziec czy ja maja i moze bede ja miec jeszcze tego samego dnia - jesli bedzie dobrych rozmiarow (maz mowil, ze jest taka jak nasza, czyli 60ka, ale ja nie dam sobie palca uciac, bo ta klatke razem z szynszylem, jak jeszcze zyl, widzialam moze ze dwa razy).
narazie czekam na wiesci od tych znajomych, najpozniej w weekend bede wiedziec czy ja maja i moze bede ja miec jeszcze tego samego dnia - jesli bedzie dobrych rozmiarow (maz mowil, ze jest taka jak nasza, czyli 60ka, ale ja nie dam sobie palca uciac, bo ta klatke razem z szynszylem, jak jeszcze zyl, widzialam moze ze dwa razy).
- KARINA2613
- Miejscowość: Koszalin
- Kontakt:
Re: Czupurek i (możliwie jak najszybciej) Kropelek :)
cieszę się, że posłuchałaś rady i zabezpieczyłaś: wejście/wyjście z klatki i że w klatce pojawiła się mata
mam tylko nadzieję, że Czupurek nie zasmakuje w macie
a rysunek z wspólnego miziania pierwsza klasa
mam tylko nadzieję, że Czupurek nie zasmakuje w macie
a rysunek z wspólnego miziania pierwsza klasa
dzieki maty na szczescie nie probowal grysc i jesc, lizal tylko.
mąż mnie nie zjadł za mate, ale za to gada, że mi odbija na punkcie świnków
Czupurek zamiast świeżego ogóra, sałaty i buraka dostaje świeże liście babki lancetowatej, mniszka i jeżyny (może w zbyt małych ilościach, bo się rzuca na to jakby nie miał co jeść a miska pełna i picie też jest)
po rozstaniu z kolegą pańcia tak rozpieszczała mizianiem i warzywkami ulubionymi, że mały zaczął robić dosyć miękkie boby i trzeba było odstawić warzywa
Czupurek zamiast świeżego ogóra, sałaty i buraka dostaje świeże liście babki lancetowatej, mniszka i jeżyny (może w zbyt małych ilościach, bo się rzuca na to jakby nie miał co jeść a miska pełna i picie też jest)
po rozstaniu z kolegą pańcia tak rozpieszczała mizianiem i warzywkami ulubionymi, że mały zaczął robić dosyć miękkie boby i trzeba było odstawić warzywa
- KARINA2613
- Miejscowość: Koszalin
- Kontakt:
jakby samo odstawienie warzyw nie pomogło to podaj mu przez kilka dni lakcid na poprawienie flory bakteryjnej w jelitachKatrin86 pisze:po rozstaniu z kolegą pańcia tak rozpieszczała mizianiem i warzywkami ulubionymi, że mały zaczął robić dosyć miękkie boby i trzeba było odstawić warzywa
jak zmagania z klatką dla Kropelka?