Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Dropsio

Re: Dropś - fotogeniczny pan proś.

Post autor: Dropsio »

Widzisz - ja nie jestem mistrzynią, jeśli chodzi o Painta, więc wolałam sobie oszczędzić babrania się w tym :lol:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Jedzenie go tak zmęczyło :lol: ale ta cenzura z kratek to chyba specjalnie taki kadr był robiony :nono: nie ma Pigi na co dobrze popatrzeć :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Dropsio pisze: Najedzone prosię :szczerbaty:
Obrazek
Kurcze, a ja w pierwszej chwili myślałam że to są 2 świnki przytulone do siebie, dopiero po chwili zajarzyłam że to zbliżenie Dropsia na leżingu :glowawmur:
Dropsio

Dropsik nie jest aż taki gruby, balbinkowo! :szczerbaty:
A tak na poważnie, to... piękne by było, gdyby faktycznie były dwa prośki :(
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

Ależ absolutnie, nawet tego nie śmiałam sugerować :szczerbaty:
Dropsikowa, ja nadal trzymam :fingerscrossed: aby rodzice się zgodzili na towarzysza dla Dropsika... 2 świnki mają weselej :102:
Dropsio

Mam dużo zdjęć do wrzucenia, więc raczej nie dzisiaj... Choć i tak głównie robale (no, kosów kilka...) Dużo dla sosnowej fotek będzie :szczerbaty:
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dropsio pisze:Mam dużo zdjęć do wrzucenia, więc raczej nie dzisiaj... Choć i tak głównie robale (no, kosów kilka...) Dużo dla sosnowej fotek będzie :szczerbaty:
Dropsio.. miałaś mamę zachęcać wątkiem Dzimy.. jak super się Szkatule żądzi.. yyy.. znaczy żyje z Żyletą :szczerbaty:

Pigi wczoraj się nawzdychała do fotek i kazała przesłać całuski dla Dropsika :love: :buzki: :buzki:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
boe22

Post autor: boe22 »

Dropsio pisze: A tak na poważnie, to... piękne by było, gdyby faktycznie były dwa prośki :(
Dwa, dwa, albo trzy...!!!
(znajdź podobnego-może nie zauważą :lol: )
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Namawiaj Dropsio, Namawiaj! Przecież obiecali, że jak do kwietnia będzie porządek w pokoju to będzie świnka! No chyba że z dniem 1maja masz chlew :lol: druga świnka to żadna różnica finansowa, ciekawe czy coś poczuje przy 3ciej!? I stawiaj mój wątek za wzór! Do społecznej szkatuły przybędzie 2ga podwładna :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
boe22

Post autor: boe22 »

Przy drugiej się nie czuje, ale przy siódmej tak... :tired:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”