Rysio wywęszył nowy dom- [Bydgoszcz]- już w DS!
Moderator: silje
Re: Rysio węszy za nowym domem- [Bydgoszcz]
To zacznie włazić pod bluzkę, tak jak Kotlet(nie da się odgonić- kombinuje jak koń pod górę, żeby się tam dostać- w końcu samiec) 

Wszoły wyprowadziły się na inny świat. Nic nie dostrzegłam od paru dni, zrobimy jednak za tydzień powtórkę leku na skórę i Rysio będzie gotowy na przeprowadzkę.
Ma dużo energii, biega, skacze i nigdy nie ma dość!
Poza rękawem upatrzył sobie jeszcze oparcie fotela i tam spędza wieczory. Wszystkie drogi prowadzą na oparcie...
Ma dużo energii, biega, skacze i nigdy nie ma dość!

Poza rękawem upatrzył sobie jeszcze oparcie fotela i tam spędza wieczory. Wszystkie drogi prowadzą na oparcie...

Jestem poważnie zainteresowana adopcją Rysia. Odezwę się na priv.
Re: Rysio węszy za nowym domem- [Bydgoszcz]- wst. rez.
Bardzo się cieszę, bo już byłam gotowa złamać swoje zasady i się po niego zgłosić. TŻ by mnie zabił 

Re: Rysio węszy za nowym domem- [Bydgoszcz]- rezerwacja
To już jest bardzo mocna rezerwacja i nie masz pojęcia jak się cieszę(ale i smucę troszkę, bo Rysio wyjedzie)!
Jak dobrze pójdzie, to moje Rysiątko pojedzie w przyszłym tygodniu do swojego ostatniego domu(będzie mu tam dobrze- gdybym miała wątpliwości, to nie znajdowałby się już w rezerwacjach)!

Jak dobrze pójdzie, to moje Rysiątko pojedzie w przyszłym tygodniu do swojego ostatniego domu(będzie mu tam dobrze- gdybym miała wątpliwości, to nie znajdowałby się już w rezerwacjach)!

Re: Rysio węszy za nowym domem- [Bydgoszcz]- rezerwacja
Rysio po kontroli u weta, zdrowy i piękny, za 30 minut kąpiel! Znienawidzi mnie na pewno
! W niedzielę profilaktyczne środek na skórę i gotowy na wyprawę!
Mój gaduła