Podsuwaj jej teraz same smakołyki, ale chyba nie ma rzeczy, którą potrafiłaby pogardzić.
Elitarna x-świnkowa jednostka spec. do tresowania człowieków
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Prawie 6kg szczęścia&5 tymczasów / Jesteśmy w komplecie
Nareszcie w domku
Bardzo się cieszę! Niech je i nabiera sił!
Podsuwaj jej teraz same smakołyki, ale chyba nie ma rzeczy, którą potrafiłaby pogardzić.
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Najpiękniejszy widok na świecie? Gdy świniaczek znów zaczyna jeść także siano
Dokarmiam Dream ciutkę, bo spadła od piątku 55g. Jak ją wzięłam dziś na ręce, to taka drobniutka z niej dziewczynka się zrobiła... Musi wrócić do równowagi to 860g to minimum. Jutro wyprawa po smakołyki. Cykoria zyskała uznanie
Gruszka nie...
To dziwne uczucie - tego że wszystko z nów jest na swoim miejscu. Wszyscy razem.... Cieszę się niezmiernie. Myślcie o Nas nadal ciepło... Dobre fluidy potrzebne
Dokarmiam Dream ciutkę, bo spadła od piątku 55g. Jak ją wzięłam dziś na ręce, to taka drobniutka z niej dziewczynka się zrobiła... Musi wrócić do równowagi to 860g to minimum. Jutro wyprawa po smakołyki. Cykoria zyskała uznanie
To dziwne uczucie - tego że wszystko z nów jest na swoim miejscu. Wszyscy razem.... Cieszę się niezmiernie. Myślcie o Nas nadal ciepło... Dobre fluidy potrzebne
-
boe22
Myślimy
i zawsze trzymamy za zdrowie 
- kakazuma
- Miejscowość: Opole
- Kontakt:
Oby tak dalej!
O tak, cykoria jest dobra na wszystko. A może banan? Jest tuczący. Moje uwielbiają banana, ale już im nie daję bo się dość utuczyły
I jeszcze pestki dyni, takie łuskane. Mandarynka? I jeszcze przychodzi mi do głowy kaloryczna bardzo kolba lucernowa.
Trzymam kciuki i cieszę się, że stado znowu w komplecie
O tak, cykoria jest dobra na wszystko. A może banan? Jest tuczący. Moje uwielbiają banana, ale już im nie daję bo się dość utuczyły
Trzymam kciuki i cieszę się, że stado znowu w komplecie
-
twojawiernafanka
Myślimy ciepło i nieustannie trzymamy za Was kciuki
Dobrze, że już idzie ku dobremu!
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Po nocy nadal 800g... Leżakuje, ale jest żywsza w swym zachowaniu, znaczy krzyczy na mnie jak ją wyjmuję
Zaraz skoczę po coś dobrego zielonego
A co do tuczących rzeczy - mam lucernę suszoną, ale ona musiałaby chcieć podejść do miski - zamiast niej pojawia się pancernik Miracle
wszystkożerny stwór, mistrz wykrętów przed złapaniem (ostatnio jej się nawet piruet udał).
A co do tuczących rzeczy - mam lucernę suszoną, ale ona musiałaby chcieć podejść do miski - zamiast niej pojawia się pancernik Miracle
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ooo czyli nie tylko moje panikują przed braniem na ręce 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Byliśmy dziś na zastrzyku, Dream dobrze znosi podróż, w piątek znów jedzie do szpitalika na trzy dni, bo wyjeżdżam. Pani doktor jest zadowolona z postępu, świniątko staje na nóżce, podjada (zielone i to co damie się pod nos podetknie). Troszkę jej się zmienił charakter w wyniku choroby, na bardziej tolerujący pieszczoty.
Leczymy się dalej, całkowity powrót do formy na pewno trochę zajmie. Musimy wrócić do wagi 860g no i sierść troszkę zmatowiała... Ale jesteśmy dobrej myśli. Walczymy i cieszymy się, że jesteśmy razem...
W sobotę Chika - Chikita jedzie do Warszawy na kontrolę okulistyczną i potem do DSu
Kornelia i Daphne też już się pakują, pewnie pojadą do DS ok 13 czerwca.
Niedługo sterylka Torpedy no i kolejna piękna para będzie do adopcji.
Za oknem ulewa, nie ma jak pojechać po trociny do zaprzyjaźnionego stolarza, więc do jutra będzie jak w chlewiku
W sobotę Chika - Chikita jedzie do Warszawy na kontrolę okulistyczną i potem do DSu
Kornelia i Daphne też już się pakują, pewnie pojadą do DS ok 13 czerwca.
Niedługo sterylka Torpedy no i kolejna piękna para będzie do adopcji.
Za oknem ulewa, nie ma jak pojechać po trociny do zaprzyjaźnionego stolarza, więc do jutra będzie jak w chlewiku
- Inez
- Miejscowość: Niedzica
- Kontakt:
Na zewnątrz leje to i świnie leją 
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
A tu Miracle w pozie "Jestem z gumy" - dla niewtajemniczonych - ten tunel służy im za hamak, więc te nogi są tak z 2cm na ziemią