Pufi - przystojniacha ze Słupska - DS u Prosiakowo
Moderator: silje
Re: Pufi - przystojniacha ze Słupska do adopcji
on chyba najlepiej z całej trójki wygląda 

Masz zadatki na dobrego stylistę! Albo... to Pufi jest taki ładny, że ładnemu we wszystkim ładnie 

zagli dzięki
a widziałaś moich jak obcięci?

a widziałaś moich jak obcięci?

U Pufiego był fajny gość o imieniu Karol 
Ta para możliwe, że mogła by pójść razem do adopcji, ale ich łączenie wymagałoby większej ilości czasu niż parę godzin i nie wiem czy skończyłoby się happy endem :/
Były kłótliwe chwile i chwile spokoju, ale zdarzały się też zęby (Karolek zaczepił o rękawicę kuchenną zębami, później do Magdy wystartował z zębami. Krwi nie było, ale było gorzej niż z moimi stałymi świnkami
Gdyby Karolek nie startował z zębami to Pufi jechałby teraz z nim do DT pod Koszalin.
Ehhh....
Mam parę fotek i filmik z tego spotkania.
Edit:
dodane obiecane fotki i filmik, są z początku spotkania, zęby pojawiały się później

filmik, w tle słychać synka

Ta para możliwe, że mogła by pójść razem do adopcji, ale ich łączenie wymagałoby większej ilości czasu niż parę godzin i nie wiem czy skończyłoby się happy endem :/
Były kłótliwe chwile i chwile spokoju, ale zdarzały się też zęby (Karolek zaczepił o rękawicę kuchenną zębami, później do Magdy wystartował z zębami. Krwi nie było, ale było gorzej niż z moimi stałymi świnkami

Gdyby Karolek nie startował z zębami to Pufi jechałby teraz z nim do DT pod Koszalin.
Ehhh....
Mam parę fotek i filmik z tego spotkania.
Edit:
dodane obiecane fotki i filmik, są z początku spotkania, zęby pojawiały się później

filmik, w tle słychać synka

Ostatnio zmieniony 28 maja 2014, 5:47 przez Katrin86, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Miejscowość: Puck
- Kontakt:
Śliczny jest Twój Puffi! Szukam samczyka do adopcji, wczoraj nasz biedny Pociąg wybrał się za TM a jego kolega jest bardzo samotny i smutny. Puffi jest podobny do Pociąga, tylko że pociąg był czarno-biały.
A czy kolega Pociąga jest łagodny i uległy?
Bo ze świnką dominującą, rządzącą Pufi się nie dogada.
Bo ze świnką dominującą, rządzącą Pufi się nie dogada.
-
- Miejscowość: Puck
- Kontakt:
Zygzaczek jest bardzo wesołą świneczką. Ma bardzo łagodne usposobienie. Lubi towarzystwo innych świnek. Kiedy klatka jest otwarta, Zygzak robi sobie wycieczki do pokoju, w którym mieszkają Remik i Rubik, i je odwiedza ku uciesze całej trójki. Zygzak jest najfajniejszą świnką jaką miałam i dlatego szukam mu fajnego kumpla. Z Pociągiem byli bardzo zżyci, bo od samego początku zamieszkali razem jako kilkutygodniowe bobasy.
Tu masz zdjęcia Pociąga:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=2603
Tu masz zdjęcia Pociąga:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=2603