Fango i Ezra oraz chomiki z Podrikowa :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Moje kochane nie-świnki :P ❤ Podrik Hamstery :)
Alez ten chomiczek jest wielki. Tez kiedys mialam takiego duzego chomika, ale byl caly bialy. Per byl kochaniutki, lizal mi rece, czytal ze mna ksiazki i przybiegal jak go wolalam.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Nigdy nie widziałam wystawy chomików, fajne zdjęcia
Czy wystawa nie powinna odbywać się nocą kiedy ci najbardziej zainteresowani by nie spali 

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Tez miałam takiego dużego syryjskiego jak chodziłam do podstawówki, czyli lata świetlne temu
Był taki kochany i przytulaśny, chodził za mną jak piesek
Tylko to ich nocne życie, jak słusznie zauważyła Dzima, nie do przeskoczenia
pomoc.chomikom nie przeszkadza ci że w dzień najczęściej śpią a w nocy brykają w najlepsze?

Był taki kochany i przytulaśny, chodził za mną jak piesek

pomoc.chomikom nie przeszkadza ci że w dzień najczęściej śpią a w nocy brykają w najlepsze?
Przeszkadza? Przecież w ciągu dnia i tak siedzimy w pracy
Ledwo przyjdę zaraz ktoś wyłazi i chce mizianko/wybieg/jeść/smakołyki/insze rozrywki
Wychodzę do pracy - przynajmniej jedna para oczu zawsze mnie żegna i na 'do widzenia' domaga się pieszczot
Ich tryb dobowy idealnie mi odpowiada 

Ledwo przyjdę zaraz ktoś wyłazi i chce mizianko/wybieg/jeść/smakołyki/insze rozrywki

Nikt nas nie lubi, bu 
A u nas się dzieje!
Robię takie brzydkie zdjęcia, itd..

A u nas się dzieje!

- Dzima
- Kontakt:
Podglądasz ich w takiej intymnej chwili
Skoro chomiki są samotnikami to jak samica go toleruje? to oczekujemy maluszków teraz

Skoro chomiki są samotnikami to jak samica go toleruje? to oczekujemy maluszków teraz

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Trzeba pilnie wyśledzić cykl samiczki i 20 razy się upewnić że "tak, na pewno ma ruję i nie przegryzie tętnicy szyjnej mojemu samcowi"Dzima pisze:Skoro chomiki są samotnikami to jak samica go toleruje?

- Dzima
- Kontakt:
Krwawa damapomoc.chomikom pisze:Trzeba pilnie wyśledzić cykl samiczki i 20 razy się upewnić że "tak, na pewno ma ruję i nie przegryzie tętnicy szyjnej mojemu samcowi"Dzima pisze:Skoro chomiki są samotnikami to jak samica go toleruje?

Pyrka
Za TM
Za TM

Miałam chomiki, kiedy byłam dzieckiem- nie jestem w stanie zliczyć ile! To były moje pierwsze futerkowce
A historię związaną z nie puszczaniem razem na wybieg Kulki i Maciusia pamiętam do dziś! Byłam wtedy nie uświadomionym 6-letnim dzieckiem
Reszty można się domyślić...

A historię związaną z nie puszczaniem razem na wybieg Kulki i Maciusia pamiętam do dziś! Byłam wtedy nie uświadomionym 6-letnim dzieckiem