Kornelia [*]i Daphne - w drodze do DS
Moderator: silje
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Kornelia i Daphne - łączenie
Daphne ma katar, i kaszle (chyba ona) Ale przytyła do 382g
Jeśli się uda to obiecuję stały kontakt a także zapraszam na kawę przy każdej możliwej okazji czuję jakbym chciała ukraść dzieci ich matceCynthia pisze:Jest osoba zainteresowana dziewczynami... Kto wie, może już niedługo znajdą dom... Ciężko mi będzie rozstać się z Kornelką
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Nie to nie tak, Kornelka jest u mnie od końca sierpnia zeszłego roku, była jedną wielką raną, zaczęła tracić na wadze, dokarmialiśmy się trochę... Daltego to taka świnka troski specjalnej. Ale u mnie zostać nie może, bo mam już 6 swoich bab i tak zagwostkę, jak 6 dołączyć do trójki i czy to się nie skończy podziałami na 2+2+2... Chcę, żeby Kornelcia z Daphne znalazły dom pełen miłości, gdzie będą w małym stadku (jak u Ciebie). Cieszy mnie nadzieja na kontakt z Wami. Do wczoraj miałam wątpliwości, czy rozsądnie było wsadzać tego małego skrzata do tej paskudy dokuczliwej, ale wczoraj po sprzątaniu złapałam taką scenę....Justek pisze:Jeśli się uda to obiecuję stały kontakt a także zapraszam na kawę przy każdej możliwej okazji czuję jakbym chciała ukraść dzieci ich matceCynthia pisze:Jest osoba zainteresowana dziewczynami... Kto wie, może już niedługo znajdą dom... Ciężko mi będzie rozstać się z Kornelką
I już nie mam wątpliwości, że będą razem szczęśliwe...
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Re: Kornelia i Daphne - wstępna rezerwacja dla Justek
Niunia śliczna, ale razem pasują. A domek już po WPA prześwietlony ?
Bo ja jestem drugą matką i będę pilnować.
Bo ja jestem drugą matką i będę pilnować.
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Jutro WPA, Odeta zrobi, to zda sprawozdanie
Cynthia ja żartowałam zdaję sobie sprawę że takie oddanie zwierzęcia po takich przejściach nie jest łatwe.
Nawet nie wiecie jak ja się stresuję :O najgorsze że nie mam pojęcia na jakie prześwietlenie/przesłuchanie się przygotować obiecuję mówić prawdę i tylko prawdę matki pierwszego i kolejnego rzędu oraz matki i ojcowie chrzestni
Nawet nie wiecie jak ja się stresuję :O najgorsze że nie mam pojęcia na jakie prześwietlenie/przesłuchanie się przygotować obiecuję mówić prawdę i tylko prawdę matki pierwszego i kolejnego rzędu oraz matki i ojcowie chrzestni
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ja wierzę, że WPA przebiegnie pomyślnie inaczej nie fatygowałabym odety...
Mam nadzieję, że się wszystko uda zorganizować i że dziewczyny się dogadają, jestem dobrej myśli
Mam nadzieję, że się wszystko uda zorganizować i że dziewczyny się dogadają, jestem dobrej myśli
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Daphne śpi... pod materacykiem. Do małej norki 400g kluska się nie mieści. Nie wiem czy jej nie zimno. U Nas teraz paskudna pogoda, okna pozamykane co prawda, i kaloryfer grzeje...
- Cynthia
- Moderator globalny
- Kontakt:
Melduję, że Daphne dobija do 420g... Nadal śpi pod połową materacyka, a Kornelka na drugiej połowie...