Czarna i Agatka już w nowych domkach. :))

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
hanel3

Re: Czarna i Agatka już w nowych domkach. :))

Post autor: hanel3 »

Z Czarnej wieprzek już się zrobił dosyć słuszny waga ok. 1 kg (to brzmi dumnie) Łatek przy niej to chucherko :lol: poza tym
Czarna "mamba" obsikuje moje małe kudłate Łaciątko po pyszczku :redface: Czy nigdy się juz nie dogadają?? :argue:
Ich wybiegi wyglądają tak, że melinują się w jakimś przydrożnym kocyku i śpią z godzinę po czym, bardzo zmęczeni wracają do klatki żeby odpocząć to tak wyczerpującym wybiegu :rotfl:
Awatar użytkownika
Mysz
Miejscowość: Mrągowo
Kontakt:

Post autor: Mysz »

Czyli wybiegi są świńskie...moje wychodzą z klatki,żeby położyć się gdzieś w kącie,pospać,a potem wrócić do klatki. :lol:
hanel3

Jutro idziemy na wizytę przeglądową do weta, mam nadzieję ,że niczego nie znajdzie... :fingerscrossed:
Łatek miał już raz korygowany zgryz więc nigdy nie wiadomo, kontrol musi być i basta :lol:
Świnie będą pewnie zachwycone :angry:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

trzymamy
hanel3

Już po wizycie: serducha w porządku u obu świnek ,zęby w przyszłości do korekty u obu świnek bo mają tendencję do nierównomiernego ścierania, Łatek w usg ok, Czarna ma maleńki kamień w pęcherzu poza tym ok, ale potrzebuję radicare (jakoś tak jeszcze nie miałam więc nie wiem jak się pisze) mogę kupić u weta ale zaproponował żeby poszukać na własną rękę bo może będzie taniej ,więc mam pytano gdzieś już ktoś zamawiał może? jakieś sugestie :think:
Tysia

Post autor: Tysia »

rodicare uro w świecie4łap za 49,99, za tyle samo brałam u weta.
hanel3

A no tak teraz też właśnie to ,tam obczaiłam, u mnie u weta 80 :shock:
dzięki pozdrawiam Zirę i dr Olejniczak też pozdrawia.To u niej między innymi bylismy dziś na badaniach.
hanel3

Dziś u Czarnej vel Marysi kontrola kamulca, potem dam znać co wyszło na usg na razie wcina rodicare uro, ale jest fuj :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Prawie taki sam skład ma nasz poczciwy (i tani!) urosept.
Daję Turbulencji rozgnieciony w strzykawce z wodą i jest absolutnym przebojem! 2xdziennie po 1/4. Jak chwilę postoi to się rozpuszcza na taką słodkawo-ziołową masę. Rozgniatam między dwoma łyżeczkami, zdejmuję tłok ze trzykawki, wsypuję, dolewam wody, zatykam tłok, macham strzykawą, odstawiam na 10-15 mijn i daję. Można jeszcze czymś przyprawić do smaku :D
Zdrówka życzę! :fingerscrossed:
hanel3

No niestety kamień podwoił swoja wielkość :sadness: pomimo kuracji, teraz będziemy się leczyć ubretidem :think: i kontrola za 2tyg. może ktoś już stosował??
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”