Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
ANYA
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Jest zle. Na zdjeciu nie widac niedoskonalosci. Pozatym Aniolek ma przerzadzenia i naprawde zle wygladaDropsio pisze:Ło matulu - coś Ty mu zrobiła?![]()
Nie jest źle
Ale i tak od teraz bede go obcinala maszynka bo nawet w miare spokojnie siedzial. Tylko zostawie mu dluzsze ciut wlosy zeby nadal byl przystojny. Na dupce nie moglam mu obciac bo mial tak sztywne wlosy
-
balbinkowo
-
ANYA
A ja sie nabijalam z innych, ze tak krzywo swinki poobcinali
Nastepnym razem bedzie pieknie.
Nastepnym razem bedzie pieknie.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Taaa np. z Żylety i jej a'la garnkaANYA pisze:A ja sie nabijalam z innych, ze tak krzywo swinki poobcinali![]()
Ha ha ha ale Angelo...ha ha ha "fale Dunaju" to przy nim strumyczek
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
elka_w
No pięknie !!! zrobiłaś sobie anty reklame fryzjerską
żartuje
Dawaj go maszynką pięknie odrosną
Dawaj go maszynką pięknie odrosną
-
ANYA
Trzymajcie za mnie kciuki bo w srode mam koncowe egzaminy, do nast czwartku musze oddac prace dyplomowa
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Zapomniałaś dodać: "a siedzę cały czas na forum i nic nie napisałam"ANYA pisze:Trzymajcie za mnie kciuki bo w srode mam koncowe egzaminy, do nast czwartku musze oddac prace dyplomowa
Mocno mocno
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ANYA
Odstresowuje sie przed Srodowym egzaminem. Bede pisala od 9-13:30. MAsakraDzima pisze:Zapomniałaś dodać: "a siedzę cały czas na forum i nic nie napisałam"ANYA pisze:Trzymajcie za mnie kciuki bo w srode mam koncowe egzaminy, do nast czwartku musze oddac prace dyplomowa![]()
![]()
Mocno mocno![]()