Leosia i Lusi adoptowane! :) znalazły dom w Mrągowie
Moderator: silje
-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:
Re: Leoś MiniŚwinek /zarezerwowany/ [BYDGOSZCZ]
Leoś podbija serca bez specjalnego problemu 

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
DT: Nikita i Augustyna, Lotka, Hana, Michaella, Donatella, Donatello, Rocky i Balboa
Cieszę się bardzo, że maluszek będzie miał już wkrótce kochający domek 

- Iza
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Leoś od wczoraj produkuje "gliniaste" boby. Dostał szlaban na świeże, podałam mu probiotyk, wit C i kropelki na wzdęcia. Proszę o kciuki, żeby szybciutko mu przeszło i by odbyło się bez większego leczenia.
EDIT: Cale szczęście ma dobre samopoczucie. Chętnie biega po pokoju i jak zwykle próbuje przegryźć pręty od klatki dziewczyn.
EDIT: I właśnie wcina podwieczorek z CN. Wytłumaczyłam mu, że nie wolno chorować, ale to mały łobuziak, nie zawsze słucha :/
EDIT: Cale szczęście ma dobre samopoczucie. Chętnie biega po pokoju i jak zwykle próbuje przegryźć pręty od klatki dziewczyn.
EDIT: I właśnie wcina podwieczorek z CN. Wytłumaczyłam mu, że nie wolno chorować, ale to mały łobuziak, nie zawsze słucha :/
Zawsze któryś proś choruje
Nie ma lekko!
Trzymam

Nie ma lekko!
Trzymam

-
- Moderator globalny
- Miejscowość: okolice Torunia
- Kontakt:

DS:Dora i Boguś[*]Biolchema,Tedi,Abi,Stefan,Filemon,Bonifacy,Tofik,Prosiaczek,Rabarbar[/color]
- Iza
- Kontakt:
Tam tara ram! Uwaga, uwaga! Oficjalnie ogłaszam, że nowym kolegą Leosia zostanie Szymon ( http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 53#p109715 ) 

Ja się zgubiłam!
Leoś idzie z Szymonem na DS, czy jedzie do Szymona na DT i będą razem do adopcji?

Leoś idzie z Szymonem na DS, czy jedzie do Szymona na DT i będą razem do adopcji?
- Iza
- Kontakt:
Obaj będą adoptowani przez panią z Mrągowa
Wszystko już dograne, właśnie kombinujemy transport i jak dobrze pójdzie, to obaj tego samego dnia trafią do nowego domu.