Busia - ostatnia świnka z ferajny, ODESZŁA !

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
fenek

Re: Busia i Pipi - Juruś[*]

Post autor: fenek »

Widac ze poswiecone bo grzecznie siedza
;)
Miłasia
Miejscowość: Włocławek
Kontakt:

Post autor: Miłasia »

fenek pisze:Widac ze poswiecone bo grzecznie siedza
;)
Siedzą poświęcone w koszyku, ale to nie świnki Atki, tylko chłopaki Beth :think:
atka1966

Post autor: atka1966 »

właśnie, właśnie... to nie moje :neener:

moje dziewuchy nie dały mi się wsadzić do jednego koszyka :laugh: kiedyś Alunia i Busia miały zdjęcia świąteczne w koszyczku, ale Pipi jest zbyt ruchliwa i nawet na wadze jej nie mogę dobrze przytrzymać :roll: wije się jak piskorz w ręku...
Miłasia
Kontakt:

Jaki on śliczny :love: i malutki :o .
A co Twoje panny na te odwiedziny :)
atka1966

moje panny stały jak zamurowane :laugh: nie ruszyły się na milimetr, a ja tylko puściłam go na 2 sekundy, do zdjęcia i zabrałam zaraz, bo w końcu to facet, mały, ale kto to wie co mógłby zmajstrować... :ups: ;)
a dziewczyny bez reakcji, całkiem zaskoczone takim małym czymś :laugh: Twister (po mojemu Rudzik) jest adoptowany od Asi - Lovelymary do Wrocławia, a ja jadę do syna na majówkę, więc podrzucę maluszka (waży 300g) :102:
Miłasia
Kontakt:

Rudzik przypomina naszego Kudłatka we wczesnej młodości, tylko rudego ma więcej, uroczy maluszek :love:
atka1966

maluszek już we Wrocławiu i zaprzyjaźnia się z innym prosiem ;)
dziewczynki znowu same, ale nie rozpaczają :102:
Busia ma jak zwykle wszystko w nosie, a Pipi jest wszędobylska i zajmuje się swoimi sprawami, czyli ciągle coś kombinuje, ciągle gdzieś włazi, zagląda tu i tam, tylko patrzy żeby coś zbroić :neener: normalka ;)
atka1966

oj ! miesiąc minął... zaraz nas stąd wywalą, jak nie będziemy się odzywać :roll:

u dziewczynek póki co spokojne życie, za tydzień mamy urlopik, ale nie wyjeżdżam tym razem nigdzie, więc spędzimy na działce całe dwa tygodnie, na trawce :102:
nie zabieram kompa, ale popstrykam zdjęcia i odezwiemy się pod koniec czerwca :meeting:

buziaki dla wszystkich, pozdrawiamy i do zobaczenia !

Beata z Busią i Pipusią :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

To sobie dziewczynki wypoczną, bo przecież cały rok ciężko pracują jedząc i bobcząc :lol: nie żebym śmiała się z ich "pracy" :szczerbaty:
Czekam na fotki z wypasu ;)
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”