Imprezy w Poznaniu i okolicach
Re: Poznań - dwie akcje proadopcyjne :D
więc tak - mogę zabrać Agulę ze sobą , kolejna sprawa mogę zrobić plakat na bristolu Co do dni czekam niecierpliwie za grafikiem w robocie Trzymam rękę na pulsie
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
1. Mam rozkładany, drewniany stół mogę zmierzyć jeśli potrzebujesz wymiary,
2.Pasują mi oba dni, kiedy mnie zapiszecie to obojętnie
3. elka_w obiecała, że wspomoże nas norkami i materacykami do kolankowania, ale nie wiem w jakiej ilości, skontaktuję się z nią
Mogę udostępnić swoje świnie do oglądania ale nie mam żadnej małej klatki, a fajnie by było wyposażyć klateczkę z hamaki i norki i pokazać jak może żyć świnka
2.Pasują mi oba dni, kiedy mnie zapiszecie to obojętnie
3. elka_w obiecała, że wspomoże nas norkami i materacykami do kolankowania, ale nie wiem w jakiej ilości, skontaktuję się z nią
Mogę udostępnić swoje świnie do oglądania ale nie mam żadnej małej klatki, a fajnie by było wyposażyć klateczkę z hamaki i norki i pokazać jak może żyć świnka
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
To powinno się wziąć conajmniej 80-tkę, żeby pokazać jak powinna żyć świnka - jak ktoś podjedzie po mnie autem wezmę taką klatę, świnię i norki Moje świnie mają norki swoje własne - powinny się nadać
- Dzima
- Kontakt:
Mam 100ke mogę zabrać, myślałam że mają być w 70?
A bierzesz tymczasy na reklamę? Masz w ogóle jakieś?
A bierzesz tymczasy na reklamę? Masz w ogóle jakieś?
Pyrka
Mam parę sztuk, ale ich nie wezmę - zbyt płochliwe. Swojego Stefka wezmę - on klapnie na kolanach i będzie miał wylane na wszystko
- Dzima
- Kontakt:
Stół ma 150cm x 70cm. Czy jeśli rozłożymy się w sobotę to może stać do niedzieli? Nie musimy się zwijać?
Klatkę 100kę wraz z lokatorkami też mogę zabrać i wjechać po ciebie i chłopaków po drodze.
Klatkę 100kę wraz z lokatorkami też mogę zabrać i wjechać po ciebie i chłopaków po drodze.
Pyrka
będę robić dodruk wizytówek i plakatów o adopcji samczyków - ile komu, bo idę do domu?
Wytyczne poproszę na PW.
Z adresem do przesyłki (komu wysłać) i ilością sztuk - ile czego mniej więcej będziecie potrzebować.
Na kiedy potrzebujecie?
Wytyczne poproszę na PW.
Z adresem do przesyłki (komu wysłać) i ilością sztuk - ile czego mniej więcej będziecie potrzebować.
Na kiedy potrzebujecie?
Potrzebujemy na 17 maja - a ile dam znać jutro
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
gitsiorka1@wp.plJestem studentką weterynarii w Poznaniu i razem z osobami z roku planujemy akcję odwiedzin przedszkolaków w poznańskich przedszkolach. Chcemy im opowiedzieć co nieco o zwierzątkach, opiece nad nimi i pomyśleliśmy, że moglibyśmy opowiedzieć im również o tym, że zwierząt nie trzeba kupować, ale można je adoptować. W związku z tym chcielibyśmy im pokazać na żywo kilka zwierząt, aby mogły zapoznać się z kilkoma gatunkami - dlatego mam pytanie: czy istniałaby szansa pokazania im jednej z Państwa świnek? Ja jestem gotowa oczywiście zająć się taką świnką i zapewnić jej odpowiednią opiekę, ale gdyby była konieczność, to osoba z Państwa stowarzyszenia, gdyby miała oczywiście czas, mogłaby tam udać się z nami. Bardzo dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam, Patrycja Plebaniak
Ci ludzie mogliby pomóc w akcji. Może ktoś skontaktowałby się z nimi? Bardzo czekają na jakąś wiadomość z naszej strony.
Otóż otóz:) mogę być cały dzień 17 albo cały dzień 18 Postaram się zrobić plakat ze świnkami do adopcji z naszego regionu Wezmę ze sobą Agule na dwie trzy godzinki pozniej odbierze ją ode mnie Tż żeby jej nie wymęczyć za bardzo To jak się organizujemy?