No i mam jeszcze jeden filmik z Balbi - kurką Przepraszam tylko za moich gadatliwych siostrzeńców
https://www.youtube.com/watch?v=C84KCQx ... e=youtu.be
Balbinka i Fiona za TM :,((
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Balbi i Fiona moje urocze prosinki - pierwsza wspólna ką
Balbinka na świątecznym kacu
A tak serio - cudownie wygląda . czy ona od małego nie piła z poidełka ? bo właśnie jeszcze nie widziałam, żeby Timon pił z poidła, może w nocy popija, albo nie potrzebuje > a może powinnam dać mu jednak miseczkę z wodą ??
A tak serio - cudownie wygląda . czy ona od małego nie piła z poidełka ? bo właśnie jeszcze nie widziałam, żeby Timon pił z poidła, może w nocy popija, albo nie potrzebuje > a może powinnam dać mu jednak miseczkę z wodą ??
Hurrraaa... jestem:) Mogę pisać i komentować... wspaniale
Miałam problem z dodawaniem komentarzy, ale udało się go usunąć. A już się bałam że odtąd będę tylko cichym podglądaczem forum... to było by straszne
Wracajac do tematu, to rzeczywiście Balbi wygląda jakby ją nieźle suszyło po imprezie poprzedniego dnia
Oczywiście dementujemy te plotki, nic takiego nie miało miejsca
A co do miseczki to zainstalowałam ją, gdy zauważyłam że Balbina zupełnie nie korzysta z poidełka. Nie słyszałam ani nie widziałam ani razu aby Balbi piła z poidełka, więc dałam jej miseczkę z wodą. I odtąd rozkoszuję się widokiem pijącej kurki
Miałam problem z dodawaniem komentarzy, ale udało się go usunąć. A już się bałam że odtąd będę tylko cichym podglądaczem forum... to było by straszne
Wracajac do tematu, to rzeczywiście Balbi wygląda jakby ją nieźle suszyło po imprezie poprzedniego dnia
Oczywiście dementujemy te plotki, nic takiego nie miało miejsca
A co do miseczki to zainstalowałam ją, gdy zauważyłam że Balbina zupełnie nie korzysta z poidełka. Nie słyszałam ani nie widziałam ani razu aby Balbi piła z poidełka, więc dałam jej miseczkę z wodą. I odtąd rozkoszuję się widokiem pijącej kurki
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2014, 22:21 przez balbinkowo, łącznie zmieniany 1 raz.
Czyli co? lem czy lam? bo teraz juz sama nie wiem czy kim jestes....balbinkowo pisze:Hurrraaa... jestem:) Mogę pisać i komentować... wspaniale
Miałem problem z dodawaniem komentarzy, ale udało się go usunąć. A już się bałam że odtąd będę tylko cichym podglądaczem forum... to było by straszne
Ooops... przepraszam, literówka mi się wkradła
Już poprawiłam
"łam"... bo dziewczynka ze mnie
Już poprawiłam
"łam"... bo dziewczynka ze mnie
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Świąteczny kac-morderca, dopada każdego
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Kac morderca nie ma serca moze balbinkowo cierpi na split personality...
Yyyyy... nic mi o tym nie wiadomo.... grzeczny ze mnie kobietkaANYA pisze:Kac morderca nie ma serca moze balbinkowo cierpi na split personality...
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ha ha ha znów! Gender czy jak? Klawiatura żyje własnym życiembalbinkowo pisze: grzeczny ze mnie kobietka
Pyrka
hihihi... odmawiam dalszych komentarzyDzima pisze:Ha ha ha znów! Gender czy jak? Klawiatura żyje własnym życiembalbinkowo pisze: grzeczny ze mnie kobietka