Zdjęcia naszych klatek
Moderator: Pulpecja
-
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Zdjęcia naszych klatek
Swietne!!!!!!!!!! o takie cos bym chciała, tylko na dwie np. 100 tki . To na zamówienie robiłaś?
-
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Można powiedzieć, że tak. Mój mąż jest taki zdolny i zrobił regał 

Ech zdolniacha Mąż
. Czym wykładasz klatki i jak często je sprzątasz?
Chyba odgapie pomysł
co prawda na dwie ciut mniejsze klatki ale inspiracje mam dobra
.

Chyba odgapie pomysł

Wasze świnie to dopiero mają wille
Jestem pod wrażeniem
Nasza skromna 100-tka obecnie prezentuje się tak:

Ile ja sie naczekałam, żeby to małe, rude nauczyło się wskakiwać na półkę. Dawałam jedzenie na półkę, miski postawiłam, kulę z zieleniną wieszałam to tylko wariowała i biegała w kółko bo nie wiedziała jak się tam dostać. W piątek po sprzątaniu patrzę, a ona śmiga po tym drewnianym mostku jak szalona

Jestem pod wrażeniem

Nasza skromna 100-tka obecnie prezentuje się tak:

Ile ja sie naczekałam, żeby to małe, rude nauczyło się wskakiwać na półkę. Dawałam jedzenie na półkę, miski postawiłam, kulę z zieleniną wieszałam to tylko wariowała i biegała w kółko bo nie wiedziała jak się tam dostać. W piątek po sprzątaniu patrzę, a ona śmiga po tym drewnianym mostku jak szalona

Pampersa...Świnka Morska pisze: Świniomaniaczka ,a co chłopaki maja w tym tunelu?

Jaga, czy w kuwecie górnej klatki specjalnie wycinaliście dno? Czy mogłabyś podesłać zdjęcia jak to jest rozwiązane?
Bo przymierzam się do takiego rozwiązania dla moich chłopców, tylko właśnie nie bardzo wiem jak podejść do tematu...
Będę bardzo wdzięczna
Bo przymierzam się do takiego rozwiązania dla moich chłopców, tylko właśnie nie bardzo wiem jak podejść do tematu...
Będę bardzo wdzięczna

A u nas obecnie jest tak:

I jestem całkiem zadowolona
Mam nadzieję, że prosiątka też hehe 

I jestem całkiem zadowolona

-
- Miejscowość: Jelenia Góra
- Kontakt:
Znów namieszałem z domkiem u swoich świnek i dołożyłem im druga 120. jedną zrobilem ze żwirkiem i siankiem , druga z drybedem. Może w końcu się naucza ze maja więcej miejsca...
Oto pare fot...

Oto pare fot...