Raban DS (Rumor *TM)

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
juliz5

Re: Raban i Rumor, dzikie białe myszy [Łódź]

Post autor: juliz5 »

Witam . Biorę oba prosiaczki tylko martwię się o ich przyszłość czy aby zgodzą sie razem w klatce , nie chciałabym aby któremuś coś się stało :?
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Trzymam za dobry domek, białasy sa świtne! :fingerscrossed:
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: kimera »

Zapraszam po prosiaczki, które tymczasem wyrosły na dorodne wieprzki. Nadal są płochliwe, ale taka już natura niektórych świnek morskich, nawet rasowych :). Świnki mają teraz towarzystwo samiczek - w odległej klatce oczywiście. Kiedy któraś z goszczących obecnie u mnie świń piszczy, rozlega się zgodny kwik z wszystkich klatek. Najcieńsze i najbardziej przenikliwe głosy mają -- skinny!
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

To do kogo idą? Ktoś się w końcu poznał na białasach i na ich niewątpliwej urodzie?
Miałam niedawno dwóch identycznych chłopaczków na DT- fantastyczni byli. Do tej pory za nimi tęsknię. Białe świnki są naprawdę piękne :love: Nawet mój TŻ jest tego samego zdania, odkąd na własne oczy zobaczył, jak takie świnki na żywo się prezentują.
Powodzenia :fingerscrossed:
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Kontakt:

Do nikogo nie idą, bo na razie każdy, kto deklarował zainteresowanie nimi, milkł po jednym wpisie :(.
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Ojej, to szkoda :( . To po kiego te deklaracje?
Ja naprawdę tego nie rozumiem. Dla mnie świnka, to świnka- nieważne jakie ma futerko- sama sobie go nie wybierała.
Mam nadzieję, że znajdzie się jakaś miłośniczka białasków, tak jak było w przypadku Sarmika i Yogiego. Trzymam mocno za nich :fingerscrossed: , bo już czekają bardzo długo na swój dom.
Fajni są- dwa białe duszki :)
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Valkiria

Post autor: Valkiria »

Białe świnki są super :) sama mam białaska i nikomu bym mojego grubaska nie oddała. To jest wielka miłość :) do wielkiej świni :102:
Awatar użytkownika
Skiti
Miejscowość: Grudziądz
Kontakt:

Post autor: Skiti »

Pewnie, że maści sobie świniorki nie wybrały. Mnie tam zawsze interesuje charakterek zwierzaka. Cyknij no troch fot, plisss :)
tu&ja

Post autor: tu&ja »

Witam serdecznie, piszę pierwszy raz, chociaż podczytuję stronkę od dobrych kilku/nastu?/ miesięcy razem z synkiem. Rabana i Rumora podglądamy najpilniej, ale dopiero po wakacjach będziemy mogli przyjąć czworonogi pod swój dach i zapewnić im wszystko co trzeba... Być może do tego czasu znajdą już dom, nie chcielibyśmy naszą rezerwacją zamykać im drogi do wcześniejszego spotkania z DS. Ale jeśli naprawdę do tego czasu nikt za nimi nie zatęskni... to my tęsknimy już dawno :-)
Pozdrawiamy świnkowiczów, z ochotą dołączymy do tego grona!
tu&ja
Awatar użytkownika
kimera
Moderator globalny
Kontakt:

Świnki się ożywiły, pewnie z powodu słyszenia i wyczuwania wielu nowych, w tym samiczek. Często popiskują, a dziś Rumor zaskoczył mnie - nie uciekł na mój widok, a wręcz odwrotnie, stanął na tylnych łapkach, kiedy usłyszał, że niosę torbę z trawą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”