Muffin już w drodze do nowego domku :)*
Moderator: silje
-
ProsiaczkoLub
Re: Muffin - czekoladkowy samczyk do adopcji! [CIESZYN] wst.
no pewnie się pakuje do drogi, może rozmyśla w co się ubrać i jaką fryzurę zrobić na pierwsze spotkanie

-
elka_w
ProsiaczkoLub pisze:no pewnie się pakuje do drogi, może rozmyśla w co się ubrać i jaką fryzurę zrobić na pierwsze spotkanie![]()
Alleee mnie rozbawiłaś
Oby oby, nie lubię spóźnialskich ...
P.s Speedy jak będziesz miała chwilkę proszę poinformować naszego Muffina, że .....
Bryka gotowa, nie śmigana <nowa> będzie miał przywilej testowania jako pierwszy, mam nadzieje, że kolor lakieru się podoba i nie będzie grymaszenia podczas przesiadki ...
Duża przestronna z napędem na jeden uchwyt, zarejestrowana na 3 duże świnki, napędzana człowiekiem
Zagroda w trakcie budowy, ale wrzucam projekt, na którym się wzoruje ....
Noooo I CHŁOPCY w gotowości
-
Tysia
Halo, halo, czy Muffin w końcu u mnie nocuje, czy nie??
-
elka_w
Tysiu ja nic nie wiem. Ja prosiłam o dostarczenie Muffina na sobotę 26.04 pod spodek katowicki na godz 16.00
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Elka, Ale speedy mieszka w Cieszynie, ona się na to zgodziła? to jest z 80km...elka_w pisze:Tysiu ja nic nie wiem. Ja prosiłam o dostarczenie Muffina na sobotę 26.04 pod spodek katowicki na godz 16.00
-
Tysia
Ja go mam podrzucić na centrum, dlatego pytam, czy przyjeżdża i to aktualne jest.
-
speedy
Przepraszam, dzisiaj miałam egzaminy wstępne i nie zaglądałam tutaj.
Tysiu, narazie umawiam się z fanką na tym, czy mogłaby podrzucić Muffina z Bielska do Ciebie.
Właściwie, jeszcze zapomniałam zapytać, czy ty Cynthiu nie jedziesz przypadkiem z Bielska(albo Kęt) do Katowic w tym tygodniu?
Tysiu, narazie umawiam się z fanką na tym, czy mogłaby podrzucić Muffina z Bielska do Ciebie.
Właściwie, jeszcze zapomniałam zapytać, czy ty Cynthiu nie jedziesz przypadkiem z Bielska(albo Kęt) do Katowic w tym tygodniu?