Super no i bedzie troche fotek Kaliego. Wycaluj go potem i poczestuj smakolykami za ten wielki wysilek, ze musial sobie polezec w jamce czy tunelikupastuszek pisze:Załatwione jutro Ci świń zapozuje
Gucio [*], Stefan [*] & Dyzio [*]
Moderator: pastuszek
- 

ANYA

Re: Gucio & Stefan
- pastuszek
 - Miejscowość: Wrocław
 - Kontakt:

ANYA specjalnie dla Ciebie  

Z tym, że ja mam tunel o średnicy ponad 22 cm
W sam raz na królika
A Kali nie tyle jest ciężki z nadwagi, co jest po prostu potężną świnką - co kazał dobitnie zaznaczyć
 Bo on żadnym grubaskiem nie jest  

Z tym, że ja mam tunel o średnicy ponad 22 cm
W sam raz na królika
A Kali nie tyle jest ciężki z nadwagi, co jest po prostu potężną świnką - co kazał dobitnie zaznaczyć
- 

ANYA

Pastuszku super komiks  
  alez sie usmialam.  
 dla Kaliego (sliczny jest)
Cos mi sie wydaje, ze normalny rozmiar jamki to tylko dla Diabelka (1.15 kg) bedzie w sam raz i moze Angelo a reszta sie nawet nie wcisnie. No ale bardzo mi sie te jamki podobaja i u nas juz dzisiaj bylo chlodno (13C) wiec jamki beda jak znalazl. Nie moge sie napatrzec na Kaliego i ten jego slodki pyszczek. Nie myslalas, zeby go zostawic?

Cos mi sie wydaje, ze normalny rozmiar jamki to tylko dla Diabelka (1.15 kg) bedzie w sam raz i moze Angelo a reszta sie nawet nie wcisnie. No ale bardzo mi sie te jamki podobaja i u nas juz dzisiaj bylo chlodno (13C) wiec jamki beda jak znalazl. Nie moge sie napatrzec na Kaliego i ten jego slodki pyszczek. Nie myslalas, zeby go zostawic?
- 

asiaaa

Albo transportować do Anyi w kapciochu  
 taki bonusik mały hihi
no i tutaj się chowają panowie,oni są świetni w tych swoich legowiskach,robią Ci idealną reklamę

no i tutaj się chowają panowie,oni są świetni w tych swoich legowiskach,robią Ci idealną reklamę
- 

ANYA

I z biletem do wariatkowaasiaaa pisze:Albo transportować do Anyi w kapciochutaki bonusik mały hihi
Kali jest tak piekny, ze gdybym nie miala 5 swinek, ktore sie nie dogaduja to nawet bym sie nie zastanawiala nad nim.
- pastuszek
 - Kontakt:

Kali już zaklepany dla kogoś innego  

Dla równowagi moje - głównie Stefan, bo mu upał chyba najbardziej doskwierał i nie mógł sobie znaleźć miejsca ni pozycji
 przez co był wdzięcznym obiektem do fotografowania  

Dla równowagi moje - głównie Stefan, bo mu upał chyba najbardziej doskwierał i nie mógł sobie znaleźć miejsca ni pozycji

- pastuszek
 - Kontakt:

Upał uwolnił w nim ukrytą żabę 
Pierwszy raz widziałam, żeby tak leżał. Gucia to ledwo z wyciągniętą łapą do tyłu można dojrzeć

Pierwszy raz widziałam, żeby tak leżał. Gucia to ledwo z wyciągniętą łapą do tyłu można dojrzeć
- 

mamala

Urocze. Urzekające. Nieprzeciętne  
 Twój Stefcio nawet jak bobczy lub się przewala jest mistrzem