Różnice są, ale ona jest po prostu dzika, nawet trudno powiedzieć, co to za charakter będzie, bo się nie daje jeszcze poznać.
Mięciutka Fiamma [WROCŁAW] pełna rezerwancja;)
Moderator: silje
-
lubię
Re: Mięciutka Fiamma [WROCŁAW]
Hmm, mój błąd, nie przewidziałam, że wewnętrzne skróty mogą być niezrozumiałe dla normalnego człowieka
Tak, proszę się umówić.
Różnice są, ale ona jest po prostu dzika, nawet trudno powiedzieć, co to za charakter będzie, bo się nie daje jeszcze poznać.
-
annamaxima
- Miejscowość: Sokółka
- Kontakt:
Re: Mięciutka Fiamma [WROCŁAW] ponownie wolna
No i co u panny słychać?
-
lubię
Siedzi z Bellą i Fredką, i ma z kim pogadać
Świnka absolutnie parzysta, w stadzie jest pewna siebie, biega, skacze, popcorninguje i w ogóle nie przypomina tamtego wypłosza. Ale wzięta na ręce sama wytrzeszcza oczy i dłuudgo siedzi, zanim zdecyduje się trochę rozluźnić. Co innego z koleżanką - dobra, to leżymy - i bach! 
-
katzarzyna
piękna świnka, dziwię się, że jeszcze tutaj jest!
-
Beatrycze
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
A co z WPA ? Odbyła się ?
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
-
lubię
Nie, pani Ewa zrezygnowała, bo dostała od kogoś malutką świnkę. Zresztą w międzyczasie zauważyłam, że Fiamma kiepsko znosi obecność dzieci, więc albo bezdzietny ds (przynajmniej na razie, dopóki się oswaja), albo z dziećmi, którym można całkowicie zaufać, więc trochę ludzi odpada 
-
ŚwińskaMama
I co u tej pięknej panny ???
Taka ślicznotka
Taka ślicznotka
-
lubię
KolegaDlaBysiorka ty mi nie rób numerów, bo już myślałam, że jakaś ŚwińskaMama coś chce ode mnie...
Edit: No i znowu mamy rezerwację...
Edit: No i znowu mamy rezerwację...