Imprezy w Poznaniu i okolicach

Tutaj możesz podyskutować o imprezach w których weźmie udział Stowarzyszenie.
Joanna_Gorzów

Re: Poznań - dwie akcje proadopcyjne :D

Post autor: Joanna_Gorzów »

a może oxi by zrobiła norkę? można poprosić :) ja nie mam zdolności ale mogę wspomóc oxi ciut finansowo lub materiałowo :)
oxi30

Post autor: oxi30 »

Kochani ja się lekko ogarnąć czasowo nie mogę. Ale jak są takie akcje to postaram się coś zrobić. Muszę tylko wiedzieć na kiedy dokładnie. Na maj czy na sierpień. Na maj to bym się cudów nie spodziewała ;)
Pracuję niby na pół etatu, a obecnie robię godzinowo jak na cały etat a czasami i dłużej. Ale coś mogę zrobić. Nie będą to hurtowe ilości ale zawsze coś. Proszę tylko o konkrety na kiedy i do kogo wysłać, bo sama nie ogarnę.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Jack Daniel's pisze:Wątpię, czy wspomoże, biorąc pod uwagę tego focha przy okazji stoiska we Wrocławiu...
:nono:
Ela zgodziła się nas wspomóc :yahoo: Uszykuje trochę świńskich luksusów :jupi:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
anita3103

Post autor: anita3103 »

ja bede znala grafik na maj w maju... wiec sie ogarne ale postaram sie przynajmniej na jeden dzien byc jak nie da rady na dwa :)
Marta_K

Post autor: Marta_K »

ok to jeden dzień mogę ja i moje świnie plus Anita i jak da radę to jeszcze ktoś
a drugi dzień Patrycja i Dzima i jak da radę to jeszcze ktoś
Tak podzieliłam - żeby był członek plus "nie członek" na każdy dzień - bo tak chyba będzie najlepiej :)
Dzwonię jutro więc do babki z pestki i pytam czy możemy jeszcze dołączyć :)

A co do norek - niech będzie chociaż parę sztuk - tak dla przykładu, że takie rzeczy można kupić dla prosiaków i już będzie fajnie :) do tego ulotki SPŚM i zrobi się taki jakiś plakat z wydrukowanymi zdjęciami świnek do adopcji z naszego regionu + krótkie info o nich plus parę stowarzyszeniowych gadżetów :)
Patrycja pisała, że może jakiś stolik skołować - powinno dać radę :)
Marta_K

Tak trochę nieładnie post pod postem - rozmawiałam z Panią z Pestki i możemy dołączyć na meila ma mi wysłać szczegóły - dam znać jak będę wiedziała co i jak :)
Więc Poznańscy świnkomaniacy - działamy już w maju :)
StokrotkaPn

Post autor: StokrotkaPn »

Marta mnie tez tam dopisz, chętnie pomogę.
patic6

Post autor: patic6 »

Jupii :jupi:
be5cia

Post autor: be5cia »

na forum jestem "nowa"... ale z Poznania - jeśli mogłabym jakoś pomóc w związku z imprezką to proszę dajcie znać ;)
Marta_K

Czas ustalić szczegóły i podać Pestce co i jak.
Po pierwsze - potrzebujemy jakiś stół/ stolik/ ławkę i krzesła - muszę podać ile miejsca mniej więcej zajmie nasze stanowisko.
Po 2-gie - ile osób będzie każdego dnia - niech się każdy wpisze - sobota czy niedziela i w jakich godzinach może - cały dzień, czy pół dnia (rano/ popołudnie)
Po 3-cie - czy oprócz materiałów, które wysłała mi Pucka - torby, breloki, długopisy, przypinki, kalendarze, książeczki mamy pomysł na jeszcze jakieś atrakcje?

Moim zdaniem dobrze byłoby wziąć przykładowe egzemplarze świnek - własne lub tymczasy - żeby były do obejrzenia w "wersji prawdziwej"
Można tak jak sugerowała mi Pucka spróbować zrobić plakat świnek do adopcji z okolicy

Ktoś coś chętny zrobić; ma coś co może udostępnić (krzesła/ stół/ świnki )

Pisać kochani, bo chciałabym najpóźniej w poniedziałek napisać szczegółowo co mamy w planach pokazać :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy i przedsięwzięcia”