Primaaprilisowa 9-ka - wszystkie w DT
Moderatorzy: porcella, pucka69
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Re: Primaaprilisowa 9-ka - szukamy DT!!!
Może pomysł z kastracją jest dobry? Ciężko będzie wyadoptować tyle białych samców...A to są albinoski czy himalajki? Od jakiegoś czasu chodzi mi po głowie pomysł trzeciej świnki (bardzo "napaliłam" się na białe prosiątko z czerwonymi oczkami
) ale mam już dwie 3-letnie dziewczyny więc samczyk odpada z wiadomych względów. No i musiałabym jakoś powiększyć klatkę bo jak patrzę na te moje kluchy to stwierdzam, że 130x50cm będzie zdecydowanie za mała na 3 misiaki
Na razie nie zgłaszam się jako potencjalny DS - chciałabym mieć trzecią świneczkę ale nie zawsze chcieć to znaczy móc...pomysł muszę przegadać z resztą domowników...
Podejrzewam, że jest więcej osób w takiej sytuacji jak ja - marzą o białej śwince, w domu mają stadko samiczek a do adopcji są tylko samce...
PS na kastrację panów można zrobić jakąś zbiórkę - chętnie się dołożę

Podejrzewam, że jest więcej osób w takiej sytuacji jak ja - marzą o białej śwince, w domu mają stadko samiczek a do adopcji są tylko samce...
PS na kastrację panów można zrobić jakąś zbiórkę - chętnie się dołożę

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
@Martuś - zdjęcie w pierwszym poście - himalajkowate są raczej.
Prawdę mówiąc, gdyby ktoś z naszych forumowiczów chciał się zdecydować na kastrowanego białasa, to można by się było umówić na udział w kosztach np pół na pół, albo jak kto da radę. To byłoby powiedzmy 50 - 60 zł. I wtedy od razu sprawa załatwiona, nie wozimy nigdzie malucha, tylko zabieg na miejscu i zagojony babski król jazda do domu.
Prawdę mówiąc, gdyby ktoś z naszych forumowiczów chciał się zdecydować na kastrowanego białasa, to można by się było umówić na udział w kosztach np pół na pół, albo jak kto da radę. To byłoby powiedzmy 50 - 60 zł. I wtedy od razu sprawa załatwiona, nie wozimy nigdzie malucha, tylko zabieg na miejscu i zagojony babski król jazda do domu.
Już mi się zaczynają bić.
Co zaskakujące, agresorem jest najmniejsza świnia! Nie ważący nawet 300g, połowę mniejszy niż jego kolega.
A dr Judyta mówiła, żeby go może dokarmiać ręcznie, bo on taki malusi, biedny, mizerny...
Malusi, ale radzi sobie, oj radzi sobie!

Co zaskakujące, agresorem jest najmniejsza świnia! Nie ważący nawet 300g, połowę mniejszy niż jego kolega.
A dr Judyta mówiła, żeby go może dokarmiać ręcznie, bo on taki malusi, biedny, mizerny...
Malusi, ale radzi sobie, oj radzi sobie!

- Skiti
- Miejscowość: Grudziądz
- Kontakt:
Kochani, a może skorzystamy z tego? Na cenę proszę nie patrzeć. Udaje się nawet za darmo nadać 
http://www.blablacar.pl/szukac-wspolna- ... =10&page=1
Tylko, że 15 kwietnia jest najwcześniejszy transport. Nie wszyscy tolerują zwierzęta niestety...

http://www.blablacar.pl/szukac-wspolna- ... =10&page=1
Tylko, że 15 kwietnia jest najwcześniejszy transport. Nie wszyscy tolerują zwierzęta niestety...
W organizacji transportu to niezastąpiona jest Odeta, może pomoże
? Z tego, co pamiętam, to chyba kilka razy korzystaliśmy z blablacar... Z transportem do Łodzi nie powinno być problemu.
Moja dwójka się rozkręciła, tak wariują, że cała klatka się trzęsie
Latają wariaty z zawrotną prędkością, na szczęście na razie są zgodni.

Moja dwójka się rozkręciła, tak wariują, że cała klatka się trzęsie

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Ten minininja to ten z pomazaną główką?
- Skiti
- Miejscowość: Grudziądz
- Kontakt:
Ja dzięki pomocy Odecie wysłałam szczęśliwie swoje prosiaki z DT do DS do Warszawy właśnie z tego portalu 

Ten z pomazaną główką jest u mnie. Przynajmniej mogę ich rozróżnić i nie daję leków dwa razy temu samemu 

- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
blablacar polecam
Sam się tym wożę ostatnio.

Podpis usunięty przez administratora.