Chlopakow polacze za jakis czas a tymczasem trzymajcie kciuki za mojego tate bo klacz w szoku poporodowym go tak staranowala, ze walczy o zycie w szpitaluDzima pisze:Na razie za dużo nie planuj tylko wrzucaj świniaki do kuchni niech się łączą

Moderator: pastuszek
Chlopakow polacze za jakis czas a tymczasem trzymajcie kciuki za mojego tate bo klacz w szoku poporodowym go tak staranowala, ze walczy o zycie w szpitaluDzima pisze:Na razie za dużo nie planuj tylko wrzucaj świniaki do kuchni niech się łączą
Ania,matko przykro miANYA pisze:Chlopakow polacze za jakis czas a tymczasem trzymajcie kciuki za mojego tate bo klacz w szoku poporodowym go tak staranowala, ze walczy o zycie w szpitaluDzima pisze:Na razie za dużo nie planuj tylko wrzucaj świniaki do kuchni niech się łączą
Wybudzil sie ze spiaczki i normalnie kontaktuje, sam juz oddycha wiec powinno byc ok.Dropsio pisze:Aniu, jak tam u taty? Lepiej się czuje?
Twardy chłopANYA pisze: Mial 1L krwi w srodku rozlanej przez pare godzinbo nie chcial jechac do szpitala.