Gucio [*], Stefan [*] & Dyzio [*]

Pamięci tych, które odeszły...

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pastuszek
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: Gucio & Stefan

Post autor: pastuszek »

dortezka pisze:
pastuszek pisze: jemu chyba się śni, że jest Super Świń i gdzieś leci ratować pietruszkę przed zwiędnięciem.. tak tą łapkę wyciągnął :szczerbaty: :buzki:
:lol:
Oczko chodziło mu jak szalone, więc pewnie niezła akcja była 8-)
CocoChanell

Post autor: CocoChanell »

leniwy stefan= boski stefan:DD :love:
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

ANYA pisze:Leniwy Stefan wyglada nieziemsko :love:
Pastuszku ta podusia w krate jest uszyta przez Ciebie? Jezeli tak to co jest w srodku?

1 warstwa ociepliny - dzieło mojej mamy z przeznaczeniem na krzesła balkonowe - skończyło pod zadkami świń :lol:
ANYA

Post autor: ANYA »

Pastuszku ja ostatnio uszylam takie poduszeczki moim gzubom z gabki i zaszylam recznie w praniu mi sie rozpadlo, bo tak uzdolniona jestem :glowawmur:
Chyba bede musiala zlozyc u Ciebie zamowienie znowu bo mam wiecej swinek i te rzeczy ktore nam zrobilas nie wystarczaja. Swinki sie kloca o te rzeczy :D A potrzebuje tez tuneliki i kapciochy dla calej 5. Moje swinki mnie puszcza z torbami.
Swinki jednak maja blogie zycie :D
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Zapraszam po 17, będzie dostawa materiału - konto sobie nią nieźle przewietrzę, więc zamówienia mile widziane :lol:
A co do szycia trening czyni mistrza ;)

I chłopaki, ledwo dychają w ten upał
Obrazek
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Jakie śpioszki! :love:
ANYA

Pastuszku mam zamiar zlozyc zamowienie ale zaplacic bede mogla pod koniec miesiaca, troche tych rzeczy bedzie wiec dam Ci znac wczesniej. Mozesz mi zdradzic ile Twoje proski waza bo chce sobie wyobrazic jakie sa duze i czy te rzeczy w ktorych Twoje proski leza beda dobre dla moich 1.5 kg gigantow :D
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Moje to chudziny się zrobiły :? Poniżej kilograma zeszły - tzn. Guć zszedł, Stefan przytył parędziesiąt gram, i tak trzymają linię :lol:

Jak coś to mam jeszcze u siebie Kaliego on ponad 1,3 kg waży, więc chętnie porobi za modela XL :szczerbaty:
ANYA

Oj jakie TY malenstwa masz w domu. Ponizej kg? wow Myslalam, ze Stefek jest wiekszy :think:
Bede zamawiala jamki, tunele, hamaki rozne i norki, ale te wiem, ze musza byc XL. JAk mozesz wrzucic Kaliego nawet do normalnych rozmiarow bo bede wiedziala, jakie mam zamowic dla moich mutantow (Mowie o 3 moich swinek, 2 jest normalnych rozmiarow). W sumie to tylko nie jestem pewna rozmiarow jamek i tuneli...
Awatar użytkownika
pastuszek
Kontakt:

Załatwione jutro Ci świń zapozuje ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „In Memoriam”