Możemy wziąć udział - rozstawić stoisko SPŚM w dwóch różnych terminach w Poznaniu - potrzebni są ludzie, materiały proadopcyjne, gadżety etc (Warszawa nas na pewno w tej kwestii wspomoże ;P)
Pierwsza akcja jest w maju 17-18 maja w Pestce "Pestka ma kota na punkcie zwierząt" i moglibyśmy dołączyć - choć nie wiem czy tu damy radę, bo np jutro już jest sesja zdjęciowa adopciaków do plakatu organizowana - ja nie dam rady być.
Raczej myślę o "spięciu pośladków" na drugą akcję - na początku sierpnia.
Jacyś chętni do pomocy?
Imprezy w Poznaniu i okolicach
Imprezy w Poznaniu i okolicach
Ostatnio zmieniony 12 paź 2014, 15:41 przez Marta_K, łącznie zmieniany 1 raz.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Re: Poznań - dwie akcje proadopcyjne :D
Na początek sierpnia może byłbym w stanie dowieźć materiałów... Będę wiedzieć w maju, jaką kierowca trasę na woodstock zaakceptuje Bo jedna z nich idzie przez Poznań.
Podpis usunięty przez administratora.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Chętnie pomogę, jeśli pytanie nie było tylko do "kolorowych"Marta_K pisze: Jacyś chętni do pomocy?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Ciemnozielony to też kolor
Podpis usunięty przez administratora.
- Dzima
- Kontakt:
He he super...ale może się jeszcze ludzie zbiorą a co z tą pierwszą akcją, w Pestce? Szkoda, że o takiej akcji dowiadujemy się tak późno, bo w Poznaniu przebywa trochę adopciaków...na zdjęcia do plakatu pewnie nikt się nie załapał?
Może udałoby się załatwić jakieś legowiska lub norki na sprzedaż?
Może udałoby się załatwić jakieś legowiska lub norki na sprzedaż?
Pyrka
no właśnie mam numer do Pani z Pestki i mogę zadzwonić - pal licho zdjęcia - tylko musi mieć kto siedzieć na stoisku i musimy mieć stoisko.... a tak trochę nie mamy
- Dzima
- Kontakt:
17-18 maj to weekend, więc chyba nie ma problemu z siedzeniem na stoisku, ja raczej będę miała wolne.
Co do stoiska to czy w Pestce nie wypożyczają swoich stoisk?
Mam stół drewniany rozkładany, ale to chyba będzie za mało?
Co do stoiska to czy w Pestce nie wypożyczają swoich stoisk?
Mam stół drewniany rozkładany, ale to chyba będzie za mało?
Pyrka
Mogę na stoisku siedzieć, mogę jakiś stolik składany zorganizować. W sumie jak sesja jest jutro po południu, to nawet na zdjęcia zdążę - tylko musiałabym wasze adopciaki jakoś dostać, głupio żeby jeden Remigiusz miał zdjęcie a reszta nie.
z tą sesją dajmy sobie już spokój, bo i tak nie damy rady a co do stoiska to bardziej chodzi o ulotki, banery, plakaty, gadżety etc