Muffin już w drodze do nowego domku :)*

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
pucka69
Wiceprezes ds. finansowych
Miejscowość: Warszawa - Ursynów
Kontakt:

Re: Muffin - czekoladkowy samczyk do adopcji! [CIESZYN]

Post autor: pucka69 »

Byłyśmy z Porcellą u pani Anastazji na wizycie pa - wypadła pozytywnie. Pani Anastazja chciałaby się więcej dowiedzieć o Muffinie - jaki on ma charakter? Czy spotykał się z innymi świnkami? Jak reagował? Poncik pani Anastazji jest wielką i piękną świnką - wygląda na takiego "z charakterem". Muffin podobał się pani bardzo - ale był zarezerwowany - i nagle teraz znowu jest wolny. Dlatego pani zastanawia się - on czy Gucio od lubię. Stąd pytanie o charakter.
Obrazek
speedy

Post autor: speedy »

Nie łączyłam Muffina z żadną z moich świnek, więc nie mogę odpowiedzieć szczegółowo. Kontakt ma nonstop z Wiewiórem przez kratki i wygląda na zainteresowanego - kiedy ten do niego zagląda i nawołuje, to Muffin chętnie mu odpowiada i noskuje.

Muffinek jest ogólnie bardzo kontaktowy - baardzo szybko połapał się, że trawa przychodzi wraz z członkami mojej rodziny i jak wychodzę po schodach na górę do mieszkania, to słychać go już o piętro niżej :lol: Już się zastnawiałam, kiedy sąsiedzi zaskarżą mne o maltretowanie zwierząt, bo to wygląda jak by nie jadł od co najmniej tygodnia.

Edit: Pani Anastazja wybrała inną swinke, a więc Muffin stale do adopcji.
Dzisiaj był na wybiegu z moim agresorem Wiewiórkiem i zachowywał się bardzo grzecznie. Dopiero pod koniec, kiedy Wiewiór po raz xty wskoczył na niego, pocykali zębami. W sumie jest uległy, ale nie należy przesadzać :)
speedy

Halo, halo, gdzie jest DS Muffinka? :think: Taki przystojniak a tak musi czekać!

Dla zachęty fotki z serii "Me and my best friend".

Obrazek
Obrazek
ruby

Post autor: ruby »

Jakie on ma pazurska :shock:
speedy

Już są obcięte :) Przyznam się, że bałam się tego ze względu na to, że są całe czarne i nie widać po ile są ukrwione..
Jaguś

Post autor: Jaguś »

A dlaczego taka piękność jest jeszcze do adopcji ? Ja przeżywam takie katusze patrząc na niego, a nie mogę dać mu domku. Ludzie - nie bądźcie okrutni i niech wreszcie znajdzie się najlepszy pod słońcem domek dla tego przystojniaka. :love:
speedy

Odpisałam :)

A tutaj fotka z fb, dla tych co nie są użytkownikami tego niebieskiego potwora i jeszcze nie widzieli!

Obrazek
elka_w

Re: Muffin - czekoladkowy samczyk do adopcji! [CIESZYN] wst.

Post autor: elka_w »

Czy można domagać się zdjęć Muffinka :love:
speedy

Re: Muffin - czekoladkowy samczyk do adopcji! [CIESZYN] wst.

Jasne, jutro postaram się dodać ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”