Kiwi, Soia & Gofer - nowe świnkopudełko!

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
zagli

Re: Kiwi & Gofer

Post autor: zagli »

mam dla Was rolki :D :D :D
Awatar użytkownika
Pulpecja
Moderator globalny
Miejscowość: Łódź
Kontakt:

Post autor: Pulpecja »

Ja się pytam - dlaczego wątek tak cudownych świnek zarósł pajęczynami?
Jak można tyle czasu nie dawać znaku życia? :angry:
Oj Duża, Duża, zachowujesz się tak, jakbyś nie wiedziała, że Kiwi i Gofer mają fanów, którzy chętnie by świnki zobaczyli :photo: i o nich poczytali :czytac: !
Proszę się poprawić!
zagli

Sempre zaganiana, pewnie nie ma czasu. A ja mam nowe rolki dla Was :D Ostatnio dałam Wam tylko te zebrane w domu, ale w pracy też mi znoszą :lol:
sempreverde

Post autor: sempreverde »

Ojej, ja faktycznie jestem zaganiana. Ostatnio same problemy, wpadła mi w ręce zupełnie niespodziewanie tymczaska, która ma problemy zdrowotne, teraz przez moje ręce przechodzi kolejna świnka (położyłam się wczoraj wcześniej spać, żeby się wyspać wreszcie i obudziły mnie cztery telefony i mnóstwo smsów, ale sprawa załatwiona), dodatkowo praca, uczelnia, jakieś resztki życia towarzyskiego :)

Dzisiaj wieczorem jak tylko wrócę z tymczaską od weta to założę jej wątek i napiszę też co u moich prosiąt :)
sempreverde

Wszystkich, którzy się interesują, kogo teraz pięknego i dodatkowego posiadam, zapraszam na wątek: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =11&t=2333

Co u moich świnek?

Kiwi zarasta futrem coraz bardziej, niedługo nas czeka strzyżenie. Dalej jestem na nią nieco obrażona, bo bardzo chciałam dołączyć do mojego stada trzecią świnkę - Malwinkę (obecnie w zarezerwowanych razem z Esme), ale wiedźma Kiwi bardzo nie chciała.
Zsyłałam na nią za to myślowego parcha przez dobrych kilka dni, tłumaczyłam jej, że jest okropna i że ją oddam, jak się nie zmieni, albo że przyjdzie Dziad i ją zabierze, ale ona się nie przejęła moimi groźbami ani trochę.
Tak naprawdę to dalej ją uwielbiam i jest moją najlepszą prosiaczką, ale OKROPNY charakter został w 100% potwierdzony, mam świnko-jędzę i taka moja dola.

Goferek jest teraz biednym prosiaczkiem, bo niestety miał mały wypadek i trochę się potłukł (wypadek był na linii ręce siostry - kanapa). Pojechał natychmiast na wizytę do Ogonka, na szczęście nic poważnego się nie stało, ale jest obolały, ma leki na niebycie obolałym i klatkoterapię przez dwa tygodnie. On nie narzeka, bo może cały dzień leżeć, a wiadomo, że leżenie to zaraz po jedzeniu najfajniejsza świnkorzecz na świecie.
Tak czy inaczej należą mu się słowa otuchy, a wszystkim słowa przestrogi - nawet jak świnka upadnie na miękkie z niewielkiej wysokości, to może się jej coś stać i nie należy tego lekceważyć.

Na koniec proszę bardzo gratisowe zdjęcia kochanej świnkowiedźmy, bo Goferek ma L4 i nie musi uczestniczyć w sesji.

Taka jestem piękna:
Obrazek

Nowa grzywka! (tak naprawdę to stara, ale ciii...)
Obrazek

Sensacyjne wyznanie miesiąca:
Obrazek
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Ostatnie zdjęcie najlepsze :rotfl:
Awatar użytkownika
Inez
Miejscowość: Niedzica
Kontakt:

Post autor: Inez »

Nic dodać, nic ująć.
Obrazek

W pilnych sprawach proszę o pw.
sempreverde

Wydało się nareszcie ;)

Dziś Goferek dostał tylko jedną porcję leków przeciwbólowych, więc od razu miał dramatyczne pogorszenie stanu. Pomogła marchewka na horyzoncie, okazało się, że jednak stanie na nogi i do niej podejdzie.
On jednak jest straszny panikarz.

Nie ma jaj po prostu :laugh:
zagli

Oczywiście, że Kiwi to Jędza. Dolores tylko takie lubi! (i wszystkie inne samice i samce :szczerbaty: )
Goferku, trzymamy kciuki, żebyś wyzdrowiał dla jedzenia ;) Przecież nie dla żony... :nie_powiem:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Dlaczego taki fajny wątek nie wpadł mi wcześniej w oczy?
Wspaniałe małżeństwo :love: Ostatnie zdjęcie Kiwi, niesamowite! :rotfl: Widać goni za modą internetową i też pozuje z tabliczką :laugh: świetne! Brakuje tylko Gofera obok z tabliczką "Pantoflarz" :szczerbaty:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”