Czupurek wiek około 6-7 miesięcy, na początku kwietnia (miał wtedy około 3-4 miesiące) został (niestety) kupiony w zoologu razem z całym majdanem (klatka, jedzonko itp.), po jakiś dwóch tygodniach okazało się, że ma robaki i trzy razy co tydzień chodziliśmy na pryskanie do weta (mam nadzieję, że dobrego ) udało nam pozbyć nieproszonych gości i Czupurek rośnie, krzyczy jak otworzę lodówkę lub ruszę worek z sianem lub karmą. Po wypłacie chyba wybierzemy się na małą kontrolę do wet (ogólny stan zdrowia, waga, zęby).
zdjęcia dorzucę w poniedziałek, jak będę miała urlop.
A tym czasem można zobaczyć jak wygląda jedna strona jego buźki w moim avatarze
I zrobiło się pusto... ;(
Moderator: pastuszek
I zrobiło się pusto... ;(
Ostatnio zmieniony 12 sie 2016, 11:28 przez Katrin86, łącznie zmieniany 18 razy.
- pastuszek
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: Czupurek :)
Fajna czuprynka między uszami
jeszcze nie potrafię wstawiać tu zdjęć więc podaję linka do albumu Czupurka na moim fejsie, dzięki temu linkowi ponoć nawet nie mający konta będzie mógł przejrzeć album https://www.facebook.com/media/set/?set ... 885f627937
wczorajsze popołudniowo-wieczorne leniuchowanie po mizianiu
a tu jak był malutki i po buraczanym posiłku
Ps. domek chyba robi się przy mały na niego i będzie trzeba zmienić na większy, a jak chcemy kolegę to i klatkę większą (setkę bo większa się nie zmieści :/)
PPs. Już mamy jednego na oku w tym samym wieku
Ostatnio zmieniony 09 sie 2013, 11:41 przez Katrin86, łącznie zmieniany 1 raz.
raju jak ten mój świniak łasy na zielone (liście buraków, kalarepy, ogórki, koper, sałata) rzuca się jakby tylko na to czekał
dzisiaj pierwszy raz liść kalarepy dostal...
Keltar - dzięki
dzisiaj pierwszy raz liść kalarepy dostal...
Keltar - dzięki
Czupurek vel Sprinter (od biegów na około klatki ) dostał dzisiaj na spróbowanie po liściu jabłoni - papierówki, porzeczki czerwonej i czarnej, pokrzywy i buraka (wszystko z dziadkowej wioskowej działki) .
pokrzywy nie ruszył, reszta znikała w różnym tempie, a najszybciej liść buraka
wstawiłabym zdjęcie kolankowego naleśnika, ale jakoś za każdym razem nie mam przy tel żeby fotke cyknąć
hastianna thx
pokrzywy nie ruszył, reszta znikała w różnym tempie, a najszybciej liść buraka
wstawiłabym zdjęcie kolankowego naleśnika, ale jakoś za każdym razem nie mam przy tel żeby fotke cyknąć
hastianna thx