Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Dropsio
Re: Uwaga! Wejście grozi uzależnieniem! Czyli Dropsikowy wąt
Olam, no u nas jest tego pełno, chodniki zielone! Tyle, że ja z ogrodu,a nie z miasta biorę 
-
Dropsio
Wiecie co... Muszę, no po prostu muszę... Dropś dostał się i będzie testował nowy produkt Niezłego Ziółka
Czekamy tylko teraz na paczuszkę 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
A co takiego? zarzuć linkiem
Czy Pan Drops nie ma w doopce za dobrze!? Oczywiście żartuję he he przecież świnki są żeby je rozpieszczać

Jak idzie przekonywanie rodziców do drugiej świnki? Z tego co pamiętam miałaś z nimi jakąś umowę, chyba do wakacji?
Czy Pan Drops nie ma w doopce za dobrze!? Oczywiście żartuję he he przecież świnki są żeby je rozpieszczać
Jak idzie przekonywanie rodziców do drugiej świnki? Z tego co pamiętam miałaś z nimi jakąś umowę, chyba do wakacji?
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
Dropsio
Idzie bardzo, bardzo marnie... Rodzice cały czas na nie, mimo, że się staram... Niedługo urodziny i chyba zacznę jeszcze mocniej wiercić dziurę w brzuchu
Zna ktoś może jakiś dobry artykuł o tym, że świnki są bardzo silnie stadne? To bym zapodała mamie, może by coś w niej pękło...
A tak na prawdę, to mam wrażenie że to nie chodzi o samych rodziców, a o to, że a) nie długo będę miała młodszą siostrę w pokoju i miejsca będzie mniej... Tak na prawdę, to ja już chcę ją mieć u siebie, bo mama mówi właśnie, że zobaczymy jak już będę ją miała na karku to ile miejsca mi zostanie... Ja mogę spać na szafce, byle by mieć dwa prosiaki
b) dziadkowie... Mama dobrze wie, że babcia za zwierzami nie przepada, że to że mam Dropsia to i tak dużo
A to dom dziadków. Bo dziadek polubił świniaka, chociaż nadal utrzymuje, że nie
Tak czy siak, dalej kombinuję i kombinować będę, może kiedyś coś z tego wyjdzie. Jak na razie Dropsik nie wygląda jakoś smutnie - bryka, je, bryka, śpi, bobczy,bryka, bobczy...
A co do testowania, to sama nie wiem co to będzie
Poprzez FB Niezłego Ziółka się załapałam, miejsc już niestety brak. W jakąś godzinę się rozeszło wszystko. W tym tygodniu powinno przyjść, więc postaram się zidentyfikować skład. To chyba ma być jakaś mieszanka, podobno myśleli nad nią przez rok, więc powinna być fajna.
A tak na prawdę, to mam wrażenie że to nie chodzi o samych rodziców, a o to, że a) nie długo będę miała młodszą siostrę w pokoju i miejsca będzie mniej... Tak na prawdę, to ja już chcę ją mieć u siebie, bo mama mówi właśnie, że zobaczymy jak już będę ją miała na karku to ile miejsca mi zostanie... Ja mogę spać na szafce, byle by mieć dwa prosiaki
b) dziadkowie... Mama dobrze wie, że babcia za zwierzami nie przepada, że to że mam Dropsia to i tak dużo
Tak czy siak, dalej kombinuję i kombinować będę, może kiedyś coś z tego wyjdzie. Jak na razie Dropsik nie wygląda jakoś smutnie - bryka, je, bryka, śpi, bobczy,bryka, bobczy...
A co do testowania, to sama nie wiem co to będzie
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
z tego co pamiętam drugi świniak miał być za sprzątanie w pokoju do.. kwietnia.. a kwiecień już tuż tuż..
A to się Dropsikowi udało załapać
Daj znać jak smakuje mu.. Ja moim też ostatnio kupiłam babke Niezłego Ziółka
aaa.. chcesz mamie pokazać, że świnki muszą żyć stadnie.. pokaż jej mój wątek
A to się Dropsikowi udało załapać
aaa.. chcesz mamie pokazać, że świnki muszą żyć stadnie.. pokaż jej mój wątek
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Eee lepiej nie, bo się wystraszą, że córka planuje AŻ TAKIE doświnienie 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Dzima pisze:Eee lepiej nie, bo się wystraszą, że córka planuje AŻ TAKIE doświnienie
to może faktycznie lepiej nie
ale Dzima, u Ciebie są dwie, to akurat do pokazywania
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
-
Catarinha
Nasze chłopaki też się załapały na testy!
Ciekawe co to będzie, ale bardzo fajna inicjatywa, że rozsyłają próbki do testowania - nie dość, że pokazują, że opinia klientów jest dla nich ważna, a nie wpakują byle co i sprzedają, to jeszcze niskim kosztem robią sobie niezłą reklamę 
-
balbinkowo
No, no, no... Dropsio tester
To niech testuje dobrze aby nam byle czego dla świniaków nie dawali, jedynie smakołyki które zadowolą najbardziej wyszukane gusta
To niech testuje dobrze aby nam byle czego dla świniaków nie dawali, jedynie smakołyki które zadowolą najbardziej wyszukane gusta
-
Dropsio
Faktycznie, zasypię mamę linkami
I tatę też
(ostatnio tato zaczął mi podsyłać linki do klatek - samoróbek, że niby "popatrz, jakie fajne" itd.
)
Wątek Szkatuły i Żylety jak znalazł, bo tam takie zdjęcia "na przytulańca"...
(ostatnio tato zaczął mi podsyłać linki do klatek - samoróbek, że niby "popatrz, jakie fajne" itd.
Wątek Szkatuły i Żylety jak znalazł, bo tam takie zdjęcia "na przytulańca"...