Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Dropsio

Re: Uwaga! Wejście grozi uzależnieniem! Czyli Dropsikowy wąt

Post autor: Dropsio »

Olam, no u nas jest tego pełno, chodniki zielone! Tyle, że ja z ogrodu,a nie z miasta biorę ;)
Dropsio

Wiecie co... Muszę, no po prostu muszę... Dropś dostał się i będzie testował nowy produkt Niezłego Ziółka :D Czekamy tylko teraz na paczuszkę 8-)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

A co takiego? zarzuć linkiem :szczerbaty:
Czy Pan Drops nie ma w doopce za dobrze!? Oczywiście żartuję he he przecież świnki są żeby je rozpieszczać :love: :lol:
Jak idzie przekonywanie rodziców do drugiej świnki? Z tego co pamiętam miałaś z nimi jakąś umowę, chyba do wakacji? :think:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Dropsio

Idzie bardzo, bardzo marnie... Rodzice cały czas na nie, mimo, że się staram... Niedługo urodziny i chyba zacznę jeszcze mocniej wiercić dziurę w brzuchu :P Zna ktoś może jakiś dobry artykuł o tym, że świnki są bardzo silnie stadne? To bym zapodała mamie, może by coś w niej pękło...
A tak na prawdę, to mam wrażenie że to nie chodzi o samych rodziców, a o to, że a) nie długo będę miała młodszą siostrę w pokoju i miejsca będzie mniej... Tak na prawdę, to ja już chcę ją mieć u siebie, bo mama mówi właśnie, że zobaczymy jak już będę ją miała na karku to ile miejsca mi zostanie... Ja mogę spać na szafce, byle by mieć dwa prosiaki :lol:
b) dziadkowie... Mama dobrze wie, że babcia za zwierzami nie przepada, że to że mam Dropsia to i tak dużo :P A to dom dziadków. Bo dziadek polubił świniaka, chociaż nadal utrzymuje, że nie :roll:
Tak czy siak, dalej kombinuję i kombinować będę, może kiedyś coś z tego wyjdzie. Jak na razie Dropsik nie wygląda jakoś smutnie - bryka, je, bryka, śpi, bobczy,bryka, bobczy...

A co do testowania, to sama nie wiem co to będzie :P Poprzez FB Niezłego Ziółka się załapałam, miejsc już niestety brak. W jakąś godzinę się rozeszło wszystko. W tym tygodniu powinno przyjść, więc postaram się zidentyfikować skład. To chyba ma być jakaś mieszanka, podobno myśleli nad nią przez rok, więc powinna być fajna.
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

z tego co pamiętam drugi świniak miał być za sprzątanie w pokoju do.. kwietnia.. a kwiecień już tuż tuż.. :102:
A to się Dropsikowi udało załapać :buzki: Daj znać jak smakuje mu.. Ja moim też ostatnio kupiłam babke Niezłego Ziółka 8-)

aaa.. chcesz mamie pokazać, że świnki muszą żyć stadnie.. pokaż jej mój wątek :laugh:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Eee lepiej nie, bo się wystraszą, że córka planuje AŻ TAKIE doświnienie :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

Dzima pisze:Eee lepiej nie, bo się wystraszą, że córka planuje AŻ TAKIE doświnienie :rotfl:
:rotfl:
to może faktycznie lepiej nie :rotfl:
ale Dzima, u Ciebie są dwie, to akurat do pokazywania :szczerbaty:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
Catarinha

Post autor: Catarinha »

Nasze chłopaki też się załapały na testy! :D Ciekawe co to będzie, ale bardzo fajna inicjatywa, że rozsyłają próbki do testowania - nie dość, że pokazują, że opinia klientów jest dla nich ważna, a nie wpakują byle co i sprzedają, to jeszcze niskim kosztem robią sobie niezłą reklamę ;)
balbinkowo

Post autor: balbinkowo »

No, no, no... Dropsio tester :D
To niech testuje dobrze aby nam byle czego dla świniaków nie dawali, jedynie smakołyki które zadowolą najbardziej wyszukane gusta :102:
Dropsio

Faktycznie, zasypię mamę linkami :D I tatę też :lol:
(ostatnio tato zaczął mi podsyłać linki do klatek - samoróbek, że niby "popatrz, jakie fajne" itd. :? )
Wątek Szkatuły i Żylety jak znalazł, bo tam takie zdjęcia "na przytulańca"... :love:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”