Taja i córki- Centka i Saya [Warszawa] - już w DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Re: Taja i córki- Centka i Saya [Warszawa]- wolne

Post autor: Ewa i Michał »

Oooo, to dziewczyny już światowe są! :D ludzie powinni się w kolejce ustawiać :D
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Beatrycze
Miejscowość: ok. Warszawy
Kontakt:

Re: Taja i córki- Centka i Saya [Warszawa]- wst. rezerwacja

Post autor: Beatrycze »

Dziewczynami zaintetesowala się rodzina z Warszawy :)
Czeka już klatka Casita 120-tka. W poniedziałek jestem umowiona u weterynarza a wieczorem jedziemy do nowego domku, wszystkie trzy :jupi:
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

:jupi: Życzymy pięknym dziewczynkom wszystkiego najlepszego :buzki: :buzki: :buzki:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Nie wierzę! Cud! Tyle czekały a to rodzina w Warszawie czekała na nie :fingerscrossed:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Baaardzo się cieszę, że wszystkie razem pójdą do nowego domku :jupi:. Brawo DS! Świetna decyzja!
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Post autor: Ewa i Michał »

Silje, ja nie wiem, jakim transportem ty z dziewczynami do Warszawy jechałaś, ale to był chyba jakiś super hiper odrzutowiec do DS :D
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Cudownie :yahoo: Bardzo się cieszę, że rodzina nie będzie rozdzielana :love:
Obrazek
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Ewa i Michał pisze:Silje, ja nie wiem, jakim transportem ty z dziewczynami do Warszawy jechałaś, ale to był chyba jakiś super hiper odrzutowiec do DS :D
Moim prywatnym, srebrnym i lśniącym F16 :lol:

Och, ja również bardzo się cieszę, że rodzinka nie mogąc się zdecydować kto ma towarzyszyć Centce- zdecydowała się na wszystkie trzy :buzki: Mama z córkami zostaną razem na zawsze- cóż może być piękniejszego? Są zżyte, niekłopotliwe i grzeczne, więc to na pewno dla nich 6-ka w totka. I dla DS-u na pewno też.
Beatrycze- dziękuję raz jeszcze za pomysł wzięcia ich do siebie na DT. Pomysł i realizację :buzki: . U mnie pewnie nadal by czekały. Słaba lokalizacja.
Teraz jeszcze tylko badanie (liczę oczywiście na to, że wszystko będzie ok!), wizyta przedadopcyjna i będą się dziewczyny gościć już u siebie.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +21 w DT
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Beatrycze zabiegana, więc ja napiszę: dziewczyny wczoraj miały kontrolę weterynaryjną w Kajmanie- mają dostawać po 1 cm wit C, Taja miała wytarnikowane zęby- poza tym zdrowe. Beatrycze wczoraj wieczorem zrobiła wizytę przedadopcyjną -razem ze świnkami, które stwierdziły że im się podoba i zostają :D
Już nawiązałam kontakt @ z DS-em: rodzinka jest bardzo zadowolona, że wzięli wszystkie trzy. Pani pisze, że świnki są przepiękne (ha! wiadomo) i że zgodnie z przewidywaniami w nocy prośki wyruszyły na żer- jadły wszystkie trzy (Taja też), tylko poidełko omijały. Nie uciekały przed domownikami. Będzie dobrze, potrzebują troszkę czasu by się rozgościć i poczuć jak u siebie. W kupie siła.
Przenoszę do Uratowanych :jupi:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Super :love: Centka to moja platoniczna miłość więc mam nadzieję, że będę mogła często oglądać jej fotki :buzki:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”