- imię świnki - DARYL
- wiek świnki - ur. 06.08.2018
- płeć świnki - samiec
- nr adopcyjny ---
- stan adopcji - REZERWACJA
- miejscowość, w której przebywa zwierzę: Opole
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Daryl urodził się u mnie, jako jeden z czwórki rodzeństwa, jego mamą jest Ruda - jedna ze świnek z interwencji w Żyrardowie.
Jest największy i najpiękniejszy, i skradł moje serce (i nie tylko moje Do adopcji po 27 sierpnia.
- informacje dot. diety: CN, sianko, suszone zioła oraz wszystkiego po trochę: jabłko, marchewka,cykoria, papryka, sałata rzymska, pomidor... W przeciwieństwie do mamy i ciotki,
które są strasznymi niejadkami, te małe świnki nie boja się spróbować wszystkiego.
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: kakazuma PW, lub k.pierianowicz@gmail.com
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: sama sobie wydałam.
Daryl do adopcji osobno, lub razem ze swoim braciszkiem Dixonem. Jeśli osobno - to tylko do innego samczyka/samczyków, ew. sterylizowanej samiczki.
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia Pomocy świnkom Morskim, obowiązuje wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy.
A teraz patrzcie jaki niedżwiadek!
- imię świnki - DIXON
- wiek świnki - ur. 06.08.2018
- płeć świnki - samiec
- nr adopcyjny ---
- stan adopcji - REZERWACJA
- miejscowość, w której przebywa zwierzę: Opole
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Dixon urodził się u mnie, jako jeden z czwórki rodzeństwa, jego mamą jest Ruda - jedna ze świnek z interwencji w Żyrardowie.
Jest bratem-bliźniakiem Maggie, jednej z samiczek.
- informacje dot. diety: CN, sianko, suszone zioła oraz wszystkiego po trochę: jabłko, marchewka,cykoria, papryka, sałata rzymska, pomidor... W przeciwieństwie do mamy i ciotki,
które są strasznymi niejadkami, te małe świnki nie boja się spróbować wszystkiego.
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: kakazuma PW, lub k.pierianowicz@gmail.com
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: sama sobie wydałam.
Daryl do adopcji osobno, lub razem ze swoim braciszkiem Darylem. Jeśli osobno - to tylko do innego samczyka/samczyków, ew. sterylizowanej samiczki.
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia Pomocy świnkom Morskim, obowiązuje wizyta przedadopcyjna oraz podpisanie umowy.
A jaką ma zawadiacką grzywkę!
Daryl i Dixon - narodziny gwiazdy - REZ.(Opole)
Moderator: silje
- kakazuma
- Miejscowość: Opole
- Kontakt:
Daryl i Dixon - narodziny gwiazdy - REZ.(Opole)
Ostatnio zmieniony 27 sie 2018, 22:42 przez kakazuma, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Miejscowość: Wargowo
- Kontakt:
Re: Daryl i Dixon - narodziny gwiazdy - WOLNI (Opole)
Dzień dobry,
Zwracam się w sprawie Daryla;) Ja aktualnie szukam młodego chłopaka do mojego samczyka, który nie może się dogadać z dwoma kolegami. Cały czas mu się obrywa. Postanowiełam więc stowarzyć dwa stada po dwa i gdy wszyskie moje świnki przejdą okres dojrzewania to wtedy spróbować polączyć je jeszcze raz. Wszystkie moje świnki są ze Stowarzyszenia, niecałe 3 miesiące tego odbywała się też u mnie wizyta przedadopcyjna. Pisałam do jednego DT jednak stamtąd świnka mogłaby przyjechać najwczęśniej za tydzień jednak ten czas może się też wydłużyć ze względu na inną adopcje. A mi bardzo zależy na czasie. Tylko dodam, że wszystkie moje świnki adoptowałam od DT - poranek81- Pani Agnieszki Szcześniewskiej
Pozdrawiam, Kinga Jusik
Zwracam się w sprawie Daryla;) Ja aktualnie szukam młodego chłopaka do mojego samczyka, który nie może się dogadać z dwoma kolegami. Cały czas mu się obrywa. Postanowiełam więc stowarzyć dwa stada po dwa i gdy wszyskie moje świnki przejdą okres dojrzewania to wtedy spróbować polączyć je jeszcze raz. Wszystkie moje świnki są ze Stowarzyszenia, niecałe 3 miesiące tego odbywała się też u mnie wizyta przedadopcyjna. Pisałam do jednego DT jednak stamtąd świnka mogłaby przyjechać najwczęśniej za tydzień jednak ten czas może się też wydłużyć ze względu na inną adopcje. A mi bardzo zależy na czasie. Tylko dodam, że wszystkie moje świnki adoptowałam od DT - poranek81- Pani Agnieszki Szcześniewskiej
Pozdrawiam, Kinga Jusik
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Ale Daryl też nie może wyjechać szybciej, bo ur 6.08 na pewno nie ma jeszcze 300g
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
-
- Miejscowość: Wargowo
- Kontakt:
jeju ja pomyliłam miesiące:/
-
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
- Aneta914
- Miejscowość: Poznań
- Kontakt:
Piękni są! Mi także skradli serce! Oddaj mi tych cudnych Panów!
Moje prosiaki : Klementynka / Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek
Re: Daryl i Dixon - narodziny gwiazdy - REZ.(Opole)
Witam. Chętnie zaadoptuje Daryla i czy ogłoszenie jest jeszcze aktualne. Mam już jedną świnkę i szukam dla niego Przyjaciela.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Chłopaki mają rezerwację? Obaj?
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
Jeśli któryś jest jeszcze wolny, to chętnie przygarniemy go do towarzystwa naszego prosiaka.
- kakazuma
- Miejscowość: Opole
- Kontakt:
Jeśli wszystko dobrze pójdzie (a nie mam powodu żeby twierdzić inaczej) chłopcy już niedługo pojadą do nowego domku