Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.
Aishka - 917 i taaaaki zadek, dałabym 1417 raczej
Jak patrzę na Agacię to ta bardziej mi się podoba, a jak patrzę na Aishkę to też ta bardziej mi się podoba... I bądź tu mądry

Jak patrzę na Agacię to ta bardziej mi się podoba, a jak patrzę na Aishkę to też ta bardziej mi się podoba... I bądź tu mądry

- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Przecież to jeszcze XSFoggy pisze:Aishka - 917 i taaaaki zadek,

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Oj tam, kochanego ciałka nigdy nie za wiele! Poza tym kula to kształt idealny.
- pauli
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
i do ideału wszystkie świnki dzielnie dążąNejvii pisze:Oj tam, kochanego ciałka nigdy nie za wiele! Poza tym kula to kształt idealny.

Widzę, że żyrafa też już u Ciebie
Chyba będę się musiała zapisać do Ciebie na szkolenie z zakresu dobierania i wynajdowania nowych wzorów i kolorów
Sporo będziemy rozbudowywać klatkę a z dry beda nie chcę rezygnować.

Chyba będę się musiała zapisać do Ciebie na szkolenie z zakresu dobierania i wynajdowania nowych wzorów i kolorów

ojjjj... ja nie zrezygnuje nigdy z dry bedanana81 pisze:Widzę, że żyrafa też już u Ciebie![]()
Chyba będę się musiała zapisać do Ciebie na szkolenie z zakresu dobierania i wynajdowania nowych wzorów i kolorów![]()

Jak na razie jestem fanką różowego w czarne łapki, ponieważ na nim najmniej widać porozrzucane siano

Zastanawiam się jeszcze czy nie kupić szarego w czarne łapki do przetestowania

Jakość dry beda jak dla mnie rewelacja, co do kolorów wybór baaardzo ubogi... gdyby nie to małe "ale " pewnie miałabym ich stanowczo za dużo hihihihihihi
Mogłoby być faktycznie więcej kolorów ale z drugiej strony wtedy wybór byłby trudniejszy
Coś będę musiała wykombinować bo do przykrycia będę miała dwa piętra: jedno ok 60x130 drugie 60x100.
Różowy tak średnio mi odpowiada. A z innych jasnych kolorów co byś poleciła? Okropnie podoba mi się ten w pastelowe paseczki ale obawiam się, że na nim to dosłownie wszystko znać.

Coś będę musiała wykombinować bo do przykrycia będę miała dwa piętra: jedno ok 60x130 drugie 60x100.
Różowy tak średnio mi odpowiada. A z innych jasnych kolorów co byś poleciła? Okropnie podoba mi się ten w pastelowe paseczki ale obawiam się, że na nim to dosłownie wszystko znać.