Takie sobie Świństewka i coś jeszcze :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- urszula1108
- Miejscowość: Nadolice Wlk/Wrocław
- Kontakt:
Re: Takie sobie Świństewka :)
Mam nadzieję, że Ania do której jedzie Melka, przekaże co stwierdził wet.
Skoro już na pierwszy rzut oka stwierdziłaś, że coś jest nie tak, to na pewno coś się tam dzieje.
Oby nic poważnego
Oby nic poważnego

- urszula1108
- Kontakt:
Najbardziej martwi mnie to, że siana nie jadała
Jak zaglądałam do niej, to podjada karmę, ale w sianie to się raczej chowa. Czy je je, to nie wiem.

Jak bez siana, to ciekawe co z zębami...
Co za ludzka głupota.
Na szczęście świnie się od siebie uczą, więc jak dostanie kochającą siano kumpelę, to jest wielka szansa, że i sianko nauczy się jeść.
U mnie na ten przykład nikt nigdy nie jadł papryki. Aż przyjechała na koniec stycznia dwójka, która je i teraz jedzą wszyscy!
Co za ludzka głupota.
Na szczęście świnie się od siebie uczą, więc jak dostanie kochającą siano kumpelę, to jest wielka szansa, że i sianko nauczy się jeść.
U mnie na ten przykład nikt nigdy nie jadł papryki. Aż przyjechała na koniec stycznia dwójka, która je i teraz jedzą wszyscy!
- urszula1108
- Kontakt:
Jestem w stanie zrozumieć, że ludzie z niewiedzy karmią śmieciową karmą, ale braku siana nie rozumiem. O tym to nawet za czasów PRL było wiadomo. 

Jak ktoś nie chce, to się nie dowie.
Tym bardziej jak traktuje zwierzę jak wazon. Przynieść, postawić i niech sobie jest...
Tym bardziej jak traktuje zwierzę jak wazon. Przynieść, postawić i niech sobie jest...
- urszula1108
- Kontakt:
Aż się cieszę, że jej dotychczasowy właściciel poszedł do szpitala na operację i ją oddał.
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
- urszula1108
- Kontakt:
No jakoś tak się złożyło
Świneczka już we Wrocławiu. Jutro o 8 ma weta.
A wystraszona bardzo. Będzie wymagała sporo uwagi. Zwykle pojedyncza świnka jest bardziej oswojona. Wygląda na to, że u kogoś po prostu stała w akwarium

Świneczka już we Wrocławiu. Jutro o 8 ma weta.
A wystraszona bardzo. Będzie wymagała sporo uwagi. Zwykle pojedyncza świnka jest bardziej oswojona. Wygląda na to, że u kogoś po prostu stała w akwarium

No czyli wazon...grrr
Po cholerę w ogóle przynoszą do domu, skoro mają generalnie to zwierzę w dupie....nie pojmę nigdy...
Po cholerę w ogóle przynoszą do domu, skoro mają generalnie to zwierzę w dupie....nie pojmę nigdy...