Tydzień temu odeszła nasza kochana Jagódka
Znalazłam ją w nocy wychłodzoną, nawet nie zdążyłam zapakować nas do kliniki.. umarła w chwilę na moich rękach..
Nie doczekała się na wizytę u kardiologa; niestety już wiemy że i tak by nie pomogła - w przedsionku serca urósł jej guz, który całkowicie zamknął obieg krwi...
Żegnaj kochana
film
https://youtu.be/HDgD7fsUo5c
Fango i Ezra oraz chomiki z Podrikowa :)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Chomiki i kawiki z Podrikowa :D - Żegnaj, Jagódko :(
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- ognista koza
- Miejscowość: Poznań/Łódź
- Kontakt:
Re: Fango i Ezra oraz chomiki z Podrikowa :)
Wieki temu odświeżałam ten wątek
Do ekipy dołączyła Elsa ur. 25.08.2019 w Hildesheim w Niemczech. Tak, Elsa ma heterochromię!
U świńskich braci życie przez ostatnie pół roku popłynęło i leniwie i intensywnie - zależy z której strony na to patrzeć. To znaczy: to że leżą, biegają, jedzą i s### jest sensem i istotą ich życia, ale też druga połowa roku zapewniła im 3 wystawowe wycieczki: do Warszawy, do Krakowa i do Nitry na Słowacji. Chłopcy są już obyci z wyjazdami i wystawami; nie robią one na nich najmniejszego wrażenia.
Obydwa chłopaki ukończyli tytuły Grand Championów Polski, Championów Słowacji i Championów Wyszehradu
Co więcej Fango zebrał co-nieco laurów - i finalnie pozwoliło mu to zająć miejsce w rankingu rocznym CCP jako III Najlepszy Samiec Roku 2019!! Chyba nie muszę mówić jak bardzo jestem z chłopaków dumna??!
Wpuszczam troszkę foto-spamu; więcej na Kawikowym fejsbuku: https://facebook.com/WroclawskieKawiki
Vys.Ch, Pl.J.Ch, Cz.Ch, Pl.Ch, Sk.Ch, Int.Ch, Grand.Ch Ezra Dior i Vys.Ch, Pl.J.Ch, Cz.Ch, Pl.Ch, Sk.Ch, Int.Ch, Grand.Ch, III-boar2019 Fango Dior
Te same świnie, ten sam fotograf, to samo miejsce, ten sam miesiąc - rok różnicy
Kraków, październik 2018 i 2019.
Do ekipy dołączyła Elsa ur. 25.08.2019 w Hildesheim w Niemczech. Tak, Elsa ma heterochromię!
U świńskich braci życie przez ostatnie pół roku popłynęło i leniwie i intensywnie - zależy z której strony na to patrzeć. To znaczy: to że leżą, biegają, jedzą i s### jest sensem i istotą ich życia, ale też druga połowa roku zapewniła im 3 wystawowe wycieczki: do Warszawy, do Krakowa i do Nitry na Słowacji. Chłopcy są już obyci z wyjazdami i wystawami; nie robią one na nich najmniejszego wrażenia.
Obydwa chłopaki ukończyli tytuły Grand Championów Polski, Championów Słowacji i Championów Wyszehradu
Co więcej Fango zebrał co-nieco laurów - i finalnie pozwoliło mu to zająć miejsce w rankingu rocznym CCP jako III Najlepszy Samiec Roku 2019!! Chyba nie muszę mówić jak bardzo jestem z chłopaków dumna??!
Wpuszczam troszkę foto-spamu; więcej na Kawikowym fejsbuku: https://facebook.com/WroclawskieKawiki
Vys.Ch, Pl.J.Ch, Cz.Ch, Pl.Ch, Sk.Ch, Int.Ch, Grand.Ch Ezra Dior i Vys.Ch, Pl.J.Ch, Cz.Ch, Pl.Ch, Sk.Ch, Int.Ch, Grand.Ch, III-boar2019 Fango Dior
Te same świnie, ten sam fotograf, to samo miejsce, ten sam miesiąc - rok różnicy
Kraków, październik 2018 i 2019.
- zwierzur
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Fango i Ezra oraz chomiki z Podrikowa :)
Podriczku, same czempiony, nie wiadomo, na które cudo najpierw się gapić: barwne oczka, podryw "na siema minę", czy artystyczny wyleż...
Dobre chwile są jak wisienki na torcie...
- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt: