♥pusty chlewik♥ [*]Daisy,Lola,Lucy & Yeti[*]
Moderator: pastuszek
Re: ♥Daisy & Paproszek♥
Jak nie urok to...teraz Daisy na krzywe ząbki, myślę,ze trochę jej przerosły, mało jadła przed zabiegiem i po,jaka jest szansa,ze same się wyrównają? Wcina teraz jak szalona,w piątek wizyta kontrolna u veta,zobaczę co powie.
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Chyba lepiej jak wet to zrobi? Dobrze, że je, niech nadrabia!
Wet pewnie zrobi, obawiam sie ,ze Daisy jest za slaba na kolejna narkoze,wazy troche ponad 700g a po narkozie nie chce jesc przez kilka dni, ze strzykawka to jakas masakra,nie da rady...
Wczoraj mieliśmy wizytę kontrolna,wszystko ok Pyzia oficjalnie wypisana do domu! Zęby tez ok, okazalo się,ze podczas zabiegu miała korektę,bo ostatnie dni choroby zaowocowały niedojadaniem i przerostem,Michael to święty chłop, zrobił jej zęby i nic nie skasował,do tego dal mi £100 upustu, a krzywizna,którą widziałam była w trakcie odrastania, jeden siekacz miała ułamany,a ja gapa nie zauważyłam, taka bylam przejęta wmuszaniem jedzenie w pannice
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Piękna waga, ale więcej nie zaszkodzi
Widzę, że z chomiczą klatką pniesz się w górę...jedyne wolne miejsce na rozbudowę?
Jak Daisy znosi samotność?
Widzę, że z chomiczą klatką pniesz się w górę...jedyne wolne miejsce na rozbudowę?
Jak Daisy znosi samotność?
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Najważniejsze, że przybywa na wadze
Bardzo dobrze że przybiera na wadze. A klatka z rurami, piętrowa wyglada jak chomikowy zamek. Tyle zabawy!