✰Wojownicy Lilith✰ czteroświń(pięcio?)+kociu dwupak+tymczasy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: ✰Wojownicy: Geronimo,Tasman,Onyx i Wiewiórek✰chory Tasie

Post autor: Lilith88 »

Koni mam samych staruszków dookoła :sadness: Aż myślę gdzie jacyś znajomi z dziećmi w pobliżu (w sensie męża, bo ja mam swoich w Szczecinie :( ) ale nic mi do głowy nie przychodzi ehh..

Dziękuję Jolu za kciuki bardzo się przydadzą :buzki: i wszystkim co wcześniej kciukali też dziękuję, bo z tego wszystkiego wcześniej tego nie zrobiłam :buzki:
lubię

Post autor: lubię »

Kurczę, ale się porobiło :sadness: Do jutra jakoś chłopak pewnie wytrzyma, teraz ten probiotyk już wiele nie zmieni, szczególnie ludzki. A od jutra będzie już miał normalne, zwierzęce. Jeśli to faktycznie zatrucie penicyliną to weta :angry: Rozumiem ryzykowanie reakcji kiedy mówimy o ropniu okołozębowym, ale tutaj? Oby wszystko było dobrze :fingerscrossed: :fingerscrossed:
nana81

Post autor: nana81 »

koni pisze:Lilith...a masz sąsiadów z małymi dziećmi? tam na pewno mają probiotyki. Może pożycz jedną saszetkę czy kapsułkę (dla świnki pół zawartości wymieszane z wodą ).
Świetny pomysł. Od urodzenia pierwszego dziecka te kilka podstawowych leków mam zawsze.
koni

Post autor: koni »

tu masz telefon na kom. ....może akurat właściciel odbierze i sprzeda Ci probiotyk...
Słoneczna" Apteka
Słoneczna

tel. kom. 506 721 420

ul. Partyzantów 12 a
64-510 Wronki
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

To musi być dla dzieci probiotyk? Czy obojętnie (skoro nie mam zwierzęcego)? Może teściowa będzie miała oni jakiś czas temu wszyscy mieli grypę żołądkową właśnie mi się przypomniało!
koni

Post autor: koni »

nie...tam gdzie są dzieci, tam często są probiotyki...chodzi o to, żeby jak najszybciej te dobre bakterie dostarczyć.
Pytaj teściowej i jeśli będzie miała to daj Taśkowi.
Nie wiem tylko czy pół czy 1/4 porcji...
Ja swoim (jak jeszcze nie miałam zwierzęcego) dawałam pół kapsułki dziecięcego.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Nie mam aż tak dobrego weta. W Poznaniu jest dobry wet http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... t=276#p862
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Dziękuję Dzima :buzki: Właśnie nie wiedziałam którego z forum wybrać, bo jest kilku wymienionych a mało komentarzy przy wszystkich.
elwen
Miejscowość: skierniewice
Kontakt:

Post autor: elwen »

Oj raju, trzymaj się Tasieńku kochany!
I jak na złość niedziela, kiedy przychodnie często nie mają dużurów całodobowych choćby na telefon. Ja swojej podawałam Lacid 1/2 ampułki,ale dawkowaniem nie trzeba aż tak się przejmować, w końcu to dobre bakterie. Może być jakikolwiek probiotyk. Zawsze w ostateczności zostają kupki innych zdrowych świnek. Tylko dlaczego reakcja wystąpiła tak późno?
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Martwię się Taśkiem, już nie wiem co myśleć...no kurczę był zdrowy i nagle mu się pogorszyło.
Jedź jutro do weta i pisz co powiedział :fingerscrossed:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”