Dropsiowe będą, jeśli jutro będzie cieplej. Nie mam ochoty pstrykać w mieszkaniu...
Dropsio(*) i Cosiek - duet prawie doskonały
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Dropsio
Re: Dropś - fotogeniczny pan proś.
Jaki kurcze obrzydliwy?!
Ja skakuny uwielbiam, te ich oczyska... Takie wielkie i błyszczące.
Dropsiowe będą, jeśli jutro będzie cieplej. Nie mam ochoty pstrykać w mieszkaniu...
-
odeta89
-
Dropsio
Czyli twierdzicie, że dziwna jestem?
Jutro postaram się o jakieś zdjęcia Dropsia, o ile pogoda nie spłata figla
Tymczasem...

Edit: Poza tym jeśli potrzebujecie czegoś słodkiego, to na 92 stronie macie Dropsia
Jutro postaram się o jakieś zdjęcia Dropsia, o ile pogoda nie spłata figla
Tymczasem...

Edit: Poza tym jeśli potrzebujecie czegoś słodkiego, to na 92 stronie macie Dropsia
-
Rajdek
Witam miłe towarzystwo
jestem nu nowa Nasze prosiątko ma na imię Rajdek ur. 1maja ma 4tyg może jakieś wskazówki ? pozdrawiam miłego wieczorka
Agnieszka

-
Dropsio
Rajdek - proponuję założyć wątek prośkowi i przeszukać forum - to prawdziwa kopalnia wiedzy! 
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
@Dropsiu, może zainteresuje Cię ten blog: http://swiatnaszkolorowy.blox.pl/2014/0 ... ykazu.htmlDropsio pisze:Jaki kurcze obrzydliwy?!Ja skakuny uwielbiam, te ich oczyska... Takie wielkie i błyszczące.
Dzięki niemu nauczyłam się, że owady nie są obrzydliwe.
To nie reklama, po prostu uwielbiam ogladac te zdjęcia!
-
Dropsio
Dziękuję
Dobrze wiedzieć, że nie jestem jedyna. 
Sama uwielbiam robactwo, dla tego właśnie tak mnie ciągnie do makro... Większość owadów jest piękna, a jak się obejrzy je z bliska, ze wszystkimi szczegółami, to już w ogóle.
Dla mnie najbardziej niesamowite jest to, że kiedy idzie się po prostu na spacer, to widzi się ścieżkę, chmurki, drzewka, względnie jakieś kwiaty itp., natomiast jeśli idzie się z aparatem i jest się nastawionym, że "dzisiaj robię zdjęcia owadów", to nagle się zauważa, na każdym źdźble trawy siedzi jakieś małe cudo - muszka, motyl, pająk czy coś innego. Zupełnie inaczej się wtedy na świat patrzy
Spróbujcie czasem wybrać się na spacer, ale skupcie się na szukaniu ptactwa czy owadów - niezapomniana wycieczka...
Jutro wstawię coś więcej, oprócz pajęczaków może znajdą się motyle, bzyki i inne zwierzaki w powiększeniu. (i w miarę możliwości Dropsik, jak już wcześniej wspominałam)
A dzisiaj jeszcze...

Najlepsze w skakunach są te ich oczka - masz wrażenie, że patrzy na Ciebie z taką... życzliwością? Przynajmniej ja mam takie odczucia. Dla mnie są przesłodkie i koniec.
Sama uwielbiam robactwo, dla tego właśnie tak mnie ciągnie do makro... Większość owadów jest piękna, a jak się obejrzy je z bliska, ze wszystkimi szczegółami, to już w ogóle.
Dla mnie najbardziej niesamowite jest to, że kiedy idzie się po prostu na spacer, to widzi się ścieżkę, chmurki, drzewka, względnie jakieś kwiaty itp., natomiast jeśli idzie się z aparatem i jest się nastawionym, że "dzisiaj robię zdjęcia owadów", to nagle się zauważa, na każdym źdźble trawy siedzi jakieś małe cudo - muszka, motyl, pająk czy coś innego. Zupełnie inaczej się wtedy na świat patrzy
Spróbujcie czasem wybrać się na spacer, ale skupcie się na szukaniu ptactwa czy owadów - niezapomniana wycieczka...
Jutro wstawię coś więcej, oprócz pajęczaków może znajdą się motyle, bzyki i inne zwierzaki w powiększeniu. (i w miarę możliwości Dropsik, jak już wcześniej wspominałam)
A dzisiaj jeszcze...

Najlepsze w skakunach są te ich oczka - masz wrażenie, że patrzy na Ciebie z taką... życzliwością? Przynajmniej ja mam takie odczucia. Dla mnie są przesłodkie i koniec.
-
boe22
Mój pies uwielbia robactwo.... jeść! Dzięki temu żaden mały potwór nie snuje mi się po domu. Ostatnio ze smakiem schrupała pająka, blee 
-
balbinkowo
Dropsikowa ty masz normalnie smykałkę do robienia zdjeć... piękne te małe robale ci wyszły i nie sądziłam że są aż takie malutkie
A te ich wyłupiaste oczka... życzliwość.. hmm... ja tam zobaczyłam raczej.... yyy... coś w stylu "podejdź no tu bliżej to na ciebie wskoczę"... brrrr
Czekamy na zdjęcia Dropsia
Czekamy na zdjęcia Dropsia
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
no nieeee.. trochę mnie nie było i tyle zaległości
Dropsio miał pod swoją opieką taką małą śliczność? Super, że udało się maluszka uratować, podkarmić i przede wszystkim.. podrzucić mamie z powrotem
Pewnie na żywo bym go kapciem potraktowała, ale trzeba przyznać, że na zdjęciach makro oczka ma faktycznie.. śliczne
Dropsio.. 7go jestem wolna, tylko że do ok.. 15-16stej chyba, bo potem już jestem umówiona na "imprę urodzinową" u znajomych
Pewnie na żywo bym go kapciem potraktowała, ale trzeba przyznać, że na zdjęciach makro oczka ma faktycznie.. śliczne
Dropsio.. 7go jestem wolna, tylko że do ok.. 15-16stej chyba, bo potem już jestem umówiona na "imprę urodzinową" u znajomych
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy