Berta i Elma
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Casia
Re: Pigi, Fretka, Halinka, Balbinka, Fifi&Rifi
U mnie tez tak jedna się wypieła do drugiej a ze jest skinka ,to widać było ze poważnie gotowa

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
a dziś mijają.. 3 latka jest z nami Frenia!
Szukaliśmy już wtedy koleżanki dla Pigi.. Małż zakochał się w niej od pierwszego wejrzenia.. była jak takie brzydkie kaczątko a wyrosła z niej prześliczna świnka. Bardzo długo się z nami oswajała. Trzęsła się jak osika i najlepiej nie wychodziła by w ogóle z domku. Pigi tuliła się do niej za co cały czas obrywała po nosie.. taka to Frenia była..
Frecio, obyś spędziła z nami jeszcze wiele lat, żebyś nadal była królową w swojej klatce, żebyś była zdrowiutka i szczęśliwa u nas a brzusio miała zawsze przyjemnie pełniutki
taki był z ciebie malutki wypłosz

a później, dzień po dniu przeobrażałaś się w ślicznego łabądka

nasza puchasta kulko

z psiapółą

Szukaliśmy już wtedy koleżanki dla Pigi.. Małż zakochał się w niej od pierwszego wejrzenia.. była jak takie brzydkie kaczątko a wyrosła z niej prześliczna świnka. Bardzo długo się z nami oswajała. Trzęsła się jak osika i najlepiej nie wychodziła by w ogóle z domku. Pigi tuliła się do niej za co cały czas obrywała po nosie.. taka to Frenia była..
Frecio, obyś spędziła z nami jeszcze wiele lat, żebyś nadal była królową w swojej klatce, żebyś była zdrowiutka i szczęśliwa u nas a brzusio miała zawsze przyjemnie pełniutki
taki był z ciebie malutki wypłosz

a później, dzień po dniu przeobrażałaś się w ślicznego łabądka

nasza puchasta kulko

z psiapółą

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
-
Casia
Re: Pigi, Fretka, Halinka, Balbinka, Fifi&Rifi, 3 latka Fren
Faktycznie kawał pięknej Swinki z niej wyrósł
. Ale maja miejsca u Ciebie, wiesz ja to chyba bym tam wchodziła do nich w gości 
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Frecia
Wszystkiego najlepszego! Uczynnych Dużych i wiecznie pełnej miski.
Ach pewnie spędza swoje święto w ramionach ukochanego...twojego małża

Ach pewnie spędza swoje święto w ramionach ukochanego...twojego małża
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
Ale mam opóźnienie
Mam nadzieję, że Fretka wybaczy i przyjmie ode mnie i mojego stada najlepsze życzenia
100 lat dla Fretki!
PS fajnie się ogląda zdjęcia małych świneczek
A później patrzysz na kluchę i się zastanawiasz jakim cudem kiedyś było takie małe i chude 
PS fajnie się ogląda zdjęcia małych świneczek
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
No faktycznie...po zwierzakach widać jak ten czas leci, niby nic się nie zmieniły....a jak się ogląda zdjęcia to nie można uwierzyćmartuś pisze: PS fajnie się ogląda zdjęcia małych świneczekA później patrzysz na kluchę i się zastanawiasz jakim cudem kiedyś było takie małe i chude
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Frenia dziękuje wszystkim za życzenia i przesyła całuski

to prawda.. jak patrzę na stare zdjęcia to nie mogę wyjść z podziwu, że z takich maleństw takie świnie wyrosły.. szczególnie jak sobie przypominam Fifi&Rifi.. toż to sama głowa i nóżki były a teraz ponad kilo świniny!
i parę fotek
Yeaaahh.. przyszło sianko od Pana Roberta! omom omomomom.. Panie Robercie, pakujemy się i jutro przyjeżdżamy!!

nigdy nie chciały gryźć gałązek.. ciekawe czym je Pan Robert wysmarował, że się tak rzuciły...

Miało być zdjęcie Pigi.. ale Rifi miała parcie na szkło

ciii.. bo Pigi śpi

wypuściłam świnie na wybieg.. wyszły się porozglądać, pewnie czy nic dobrego nie ukryłam gdzieś tam..

i po jakiejś pół godzinie wybieg świń wyglądał tak..

aktywne mam świnie co nie?
a co zrobić gdy leżysz sobie w najlepsze w norce i jakaś bezczelna świnia Cię stamtąd wywali?
A masz Ty świnio (Pigi).. teraz już z tej norki nie wyjdziesz!

a żebyś wiedziała.. on cały czas gada, że to jest JEGO świnka.. że On ją wybrał, spodobała się jemu od razu a ja mówiłam, że paskuda z niejDzima pisze:Ach pewnie spędza swoje święto w ramionach ukochanego...twojego małża

Jaśnie Frenia wybacza, choć mówi, że pęczek koperku pomógłby zapomnieć o wszystkimmartuś pisze:Ale mam opóźnienieMam nadzieję, że Fretka wybaczy i przyjmie ode mnie i mojego stada najlepsze życzenia
to prawda.. jak patrzę na stare zdjęcia to nie mogę wyjść z podziwu, że z takich maleństw takie świnie wyrosły.. szczególnie jak sobie przypominam Fifi&Rifi.. toż to sama głowa i nóżki były a teraz ponad kilo świniny!
i parę fotek
Yeaaahh.. przyszło sianko od Pana Roberta! omom omomomom.. Panie Robercie, pakujemy się i jutro przyjeżdżamy!!

nigdy nie chciały gryźć gałązek.. ciekawe czym je Pan Robert wysmarował, że się tak rzuciły...

Miało być zdjęcie Pigi.. ale Rifi miała parcie na szkło

ciii.. bo Pigi śpi

wypuściłam świnie na wybieg.. wyszły się porozglądać, pewnie czy nic dobrego nie ukryłam gdzieś tam..

i po jakiejś pół godzinie wybieg świń wyglądał tak..

aktywne mam świnie co nie?
a co zrobić gdy leżysz sobie w najlepsze w norce i jakaś bezczelna świnia Cię stamtąd wywali?
A masz Ty świnio (Pigi).. teraz już z tej norki nie wyjdziesz!

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
-
twojawiernafanka
My też z dużym opóźnieniem (sesja), ale życzymy solenizantce (i reszcie stada) dużo zdrówka!
Uwielbiam oglądać zdjęcia Twoich panien
Uwielbiam oglądać zdjęcia Twoich panien