Od października jestem szczęśliwym posiadaczem świnki morskiej- Michaliny. Obecnie mieszka w klatce 80. Poniżej kilka fotek jej apartamentu:

Moderator: Pulpecja
Mam małe pytanie gdzie można kupić takie niewysokie ogrodzenie dla prosiaczków. Wygląda bardzo ładnie i praktycznie i chętnie nabyłabym takie dla swojego nowego domownikasanedie pisze:![]()
Dzięki, o czymś takim myślałam. Nie mówię że ma to być jego jedyny wybieg, ale przynajmniej na czas kiedy nie mogę być cały czas obok prosiaczka w pokoju.Gaja pisze:JoluA, taki wybieg możesz kupić np. w zooplusie:
http://www.zooplus.pl/shop/gryzonie/koj ... owe/299667
Mam takich kilka, świetnie się sprawdzają, choć muszę zaznaczyć, że czasami, choć rzadko, świnka potrafi się na takie ogrodzenie wspiąć i wyskoczyć.... Wśród bardzo wielu świnek ( swoich i tych w DT ) miałam dwa takie sprytne prosiaki, dla których ten płotek nie stanowił odpowiedniego zabezpieczenia.
etycja pisze:U mnie to się sprawdza już od wielu lat, choć i bywało, że prosiak przestawiał (tu króluje moje kurczątko Chomiczka) i wypuszczał resztę łobuzów na wycieczkę po pokoju.