☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Re: COOL QUARTET czyli K.N.A.P SQUAD :)

Post autor: dortezka »

katiusha pisze: " Ta duża łaciata ci przyładuje, jak mi podskoczysz!"
Obrazek
no ja bym nie podskoczyła.. :szczerbaty:

trochę mnie nie było i łączenie mnie ominęło.. Ale szybciutko poszło! a kruszynka jaka malusia przy reszcie :love:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
katiusha

Post autor: katiusha »

Hihihihi :lol: Dają radę, co? Pośladeczki i ich harce - wszyscy domownicy są uzależnieni :love:

Ekipa dziś na mizianiu i podaniu witaminki była asystowana przez Stasia - który pozdrawia Was!

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

:szczerbaty:
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

O żesz ale grzeczne świnie :shock: moje nawet we dwie tak jak mieszkają nie chcą leżeć razem :roll: a jak już to za głaskanie jednej dostaje od drugiej zębami po ręce którą głaszcze, albo głaskana świnia w ucho dostaje za to, że jest głaskana :?
No piękne i zgodne :love: A mała Kasieńka już taka grzeczna i nie uciekająca?

Synusia też masz super, a nawet przede wszystkim! :D Również pozdrów od nas!
stokrotkaS

Post autor: stokrotkaS »

Ojej jak one słodko leżą ! :love: Moje są dwie a nigdy takie grzeczne i zgodne nie są.... :roll: Pozdrawiam wszystkich i ślę buziaki :buzki:
katiusha

Hmmmm..To ciekawe, bo moje przy mizianiu tylko gadają sobie, ale zero agresora :) Staś dziękuje :buzki:
Kasieńka coraz śmielsza. Uczy się od dziewczyn :102:
stokrotkaS

Post autor: stokrotkaS »

Moje przy mizianiu trochę się podgryzają , co chwile którejś coś nie pasuje :argue: ...Czarce w szczególności :roll: Taka straszna maruda i panikara :lol: ale bardzo kochana :love: .
To twój kwartet musi być naprawdę BARDZO spokojny ;)
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

No bo co się będą panny biły? Wiesz nie wypada takim księżniczkom :D To jest właśnie fajne jak jest więcej świń, że jedne od drugich łapią nawyki i jak jedna widzi, że inne człowieka lubią to ona też podejdzie i w ogóle są w grupie odważniejsze.
katiusha

One są spokojne, jak śpią :lol: Czasem się poprztykają o leżankę jakąś, ale niegroźnie. Najfajniej, jak się wypuszczą na mieszkanie i popcorny strzelają. Kasia jeszcze nie za bardzo chce wychodzić, więc siedzi i obserwuje z wyjścia, jak Julia na balkonie :szczerbaty:
No fakt Lilith - bez siebie nawzajem są spłoszone i nawołują się :)
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Piękna sesja :love: Kiedy się znów doświniłaś, bo widzę piątą świnkę? :szczerbaty: Harem Stasia :lol:
Młody ma super laski! Pewnie się chwali w szkole. Nie miałaś jeszcze tłumów odwiedzających świnie? U mojego brata w szkole do obiadów dają zawsze jakieś warzywko albo owoc-takie pakowane,myte i cała klasa zbiera dla moich świń, kiedyś nie nadążały z jedzeniem marchewek :laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
katiusha

Chwali się a jakże! Tymczasem mam pielgrzymki sąsiadów w celu ujrzenia stadka i klatki :lol: Posiłków jeszcze nie dostałam ze szkoły, ale sąsiedzi właśnie z marchewką przychodzą :rotfl:
Małż mówi, że zostawiam go z czterema laskami, więc nie będzie się nudził :ups: Aż mi na ten kurs nie chce się lecieć :roll: Ale rzadko kto w normalnej polskiej jednostce na kursy do Włoch lata.. Najlepsze jest to, że obcokrajowcy służą ze mną, więc mój angielski nie rdzewieje :szczerbaty:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”