Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Zaffiro

Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka

Post autor: Zaffiro »

No i dobrze, że masz frajdę :D o to chodzi :buzki: Moja droga mam do ciebie gorącą prośbę ;) Mogłabyś wstawić aktualne zdjęcie podwozia Filipka? Chciałabym mieć jakiś punkt odniesienia w sprawie mojego Bobika ;)
Awatar użytkownika
Natasza
Miejscowość: Opolskie
Kontakt:

Post autor: Natasza »

Maju właśnie robiłam sesje Filpowi w łóżku :lol: wieczorkiem pstryknę Ci zdjęcie :buzki:
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Zaffiro

Bardzo ci dziękuję kochana :buzki:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

własnie obliczyłam że do końca miesiąca dzieląc mój "budżet" na ilośc dni do końca miesiąca wychodzi mi ze dziennie mogę wydac ok 3 zł :lol: czyli ja na obiad znowu zjem suche naleśniki a świnie cykorię, ogórka , pekińską :laugh: może starczy nam siana do końca miesiąca a jak nie to kupię zwykłe takie za 2 zł i w styczniu zamówimy od P. Roberta, auta nie zatankuje już na pewno a plastry "przecidzieciowe" kupię zbliżeniowo i będzie git byle nie ruszyc debetu :pray:

Powiem, że nie jedno dziecko chciałaoby miec tak dobrze jak mają z nami świnie.... ostatnio gadałam ze znajomą i jej córka mówi że chce lale a były w promocji za 15 zł ! a ona mówi do niej: " nie dostaniesz bo mamusia w Kazarze upolowała torebkę" sory torebka z Kazara a na lalkę nie ma ;/ mała się popłakała ... smutne, wiadomo nie chodzi o to że by spełniac każdą zachciankę dziecka .. ale to jest taka kobieta właśnie .. torebeczka, kozaczki a po co dziecku lalka...

Kochane złożyłam bloga o odchudzaniu, zdrowym odżywaniu,bieganiu , jakby któraś w tych tematach była wciągnięta to zapraszam. Jeśli to spam to usunę :) http://fitlifestylewithnatasha.blogspot.com/

Legowiska w bałwanki będą na mnie czekały w innym paczkomacie bo są przeładowane więc mam dużo dalej ale chyba pójde z buta bo na benzynę nie mam :lol: a bilety wyjdą mi 5,20 więc przekroczą mój dzienny budżet, dobry spacer nie jest zły ! A bałwanki będą w ciągu 3 godzin ale pójde wieczorem jak mój R będzie na angielskim bo jak sie dowie .......... to mam przerąbane!!!!

Fiś z rana

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Foggy

Post autor: Foggy »

Rany, Nata, jaką masz świetną figurę! :o Mega! Jestem pod wrażeniem!!

Fisiek z rana z jak bita śmietana :love: :buzki:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

dzięki staram się , ale chyba nigdy nie będę z siebie zadowolona ;/ - na basen nie chodze chociaż próbuje się przełamac :shock: no ale mam takiego chopla :lol:
a Fisiunio mój meżczyna cudowny :laugh:
mojemu R odwołali angielski i zaraz u mnie będzie więc po legowiska pojade jak sobie pójdzie :ups: :lol:
Nikodemcio

Post autor: Nikodemcio »

O matku ale cudowne ciało :shock: Weź daj.. tak troszke chociaż :lol: . Ja wpadłam w okres kiedy zjadałam wszystko co pod ręką. Kiedyś codziennie ćwiczyłam, a teraz ? No cóż... Od 3 dni znowu jem zdrowo, znowu sprawdzam kalorie, ale nie cwiczę. Nie mam w ogóle czasu. Szkołę kończę o 17, później domowe obowiązki i padam zmęczona.
Dodaj opcje Folowers na bloga ;)
Zaffiro

Filipek jak zawsze dostojny :D :love:
Awatar użytkownika
Natasza
Kontakt:

Nico .. a co to za opcja bo nie wiem :) dzięki dziewczyny chciałam na własnym przykładzie pokazac że nie trzeba płacic za siłownie a można w 2 miesiące bardzo dużo zmienić :)
Maju Filip to taki arystokrata ... hmmm chyba zbok nie arystokrata :lol:
zaraz będę chyba zbierac się po legowiska :yahoo: i cykne Wam foto :D
Zaffiro

Słońce a ta foteczke podwozia Filipka mogę prosić? ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”