Filip♥Kofi♥Bianka♥Klementyśka♥Pepa♥Jagoda♥Gloria♥Snowy♥
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Zaffiro
Re: Skinny:Filipek♡Kofi♥Jagódka♡Klementynka♥Peppa♡Bianka
No i dobrze, że masz frajdę
o to chodzi
Moja droga mam do ciebie gorącą prośbę
Mogłabyś wstawić aktualne zdjęcie podwozia Filipka? Chciałabym mieć jakiś punkt odniesienia w sprawie mojego Bobika 
- Natasza
- Miejscowość: Opolskie
- Kontakt:
Maju właśnie robiłam sesje Filpowi w łóżku
wieczorkiem pstryknę Ci zdjęcie 
Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
Filip&Kofi&Jagódka&Klementynka&Peppa&Bianka&Glorcia+2psy+2gekony
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
Usunięto reklamę z podpisu. W sprawie wyjaśnienia proszę o kontakt z administratorem.
- Natasza
- Kontakt:
własnie obliczyłam że do końca miesiąca dzieląc mój "budżet" na ilośc dni do końca miesiąca wychodzi mi ze dziennie mogę wydac ok 3 zł
czyli ja na obiad znowu zjem suche naleśniki a świnie cykorię, ogórka , pekińską
może starczy nam siana do końca miesiąca a jak nie to kupię zwykłe takie za 2 zł i w styczniu zamówimy od P. Roberta, auta nie zatankuje już na pewno a plastry "przecidzieciowe" kupię zbliżeniowo i będzie git byle nie ruszyc debetu
Powiem, że nie jedno dziecko chciałaoby miec tak dobrze jak mają z nami świnie.... ostatnio gadałam ze znajomą i jej córka mówi że chce lale a były w promocji za 15 zł ! a ona mówi do niej: " nie dostaniesz bo mamusia w Kazarze upolowała torebkę" sory torebka z Kazara a na lalkę nie ma ;/ mała się popłakała ... smutne, wiadomo nie chodzi o to że by spełniac każdą zachciankę dziecka .. ale to jest taka kobieta właśnie .. torebeczka, kozaczki a po co dziecku lalka...
Kochane złożyłam bloga o odchudzaniu, zdrowym odżywaniu,bieganiu , jakby któraś w tych tematach była wciągnięta to zapraszam. Jeśli to spam to usunę
http://fitlifestylewithnatasha.blogspot.com/
Legowiska w bałwanki będą na mnie czekały w innym paczkomacie bo są przeładowane więc mam dużo dalej ale chyba pójde z buta bo na benzynę nie mam
a bilety wyjdą mi 5,20 więc przekroczą mój dzienny budżet, dobry spacer nie jest zły ! A bałwanki będą w ciągu 3 godzin ale pójde wieczorem jak mój R będzie na angielskim bo jak sie dowie .......... to mam przerąbane!!!!
Fiś z rana

Powiem, że nie jedno dziecko chciałaoby miec tak dobrze jak mają z nami świnie.... ostatnio gadałam ze znajomą i jej córka mówi że chce lale a były w promocji za 15 zł ! a ona mówi do niej: " nie dostaniesz bo mamusia w Kazarze upolowała torebkę" sory torebka z Kazara a na lalkę nie ma ;/ mała się popłakała ... smutne, wiadomo nie chodzi o to że by spełniac każdą zachciankę dziecka .. ale to jest taka kobieta właśnie .. torebeczka, kozaczki a po co dziecku lalka...
Kochane złożyłam bloga o odchudzaniu, zdrowym odżywaniu,bieganiu , jakby któraś w tych tematach była wciągnięta to zapraszam. Jeśli to spam to usunę
Legowiska w bałwanki będą na mnie czekały w innym paczkomacie bo są przeładowane więc mam dużo dalej ale chyba pójde z buta bo na benzynę nie mam
Fiś z rana

Moje łyse szczęście Filip jest ze mną od 15.01.2014, Kofi jest z nami od 6.06.2014, maluszki od 3.09.14 i Glorcia od 24.12.14
-
Foggy
Rany, Nata, jaką masz świetną figurę!
Mega! Jestem pod wrażeniem!!
Fisiek z rana z jak bita śmietana

Fisiek z rana z jak bita śmietana
- Natasza
- Kontakt:
dzięki staram się , ale chyba nigdy nie będę z siebie zadowolona ;/ - na basen nie chodze chociaż próbuje się przełamac
no ale mam takiego chopla
a Fisiunio mój meżczyna cudowny
mojemu R odwołali angielski i zaraz u mnie będzie więc po legowiska pojade jak sobie pójdzie

a Fisiunio mój meżczyna cudowny
mojemu R odwołali angielski i zaraz u mnie będzie więc po legowiska pojade jak sobie pójdzie
-
Nikodemcio
O matku ale cudowne ciało
Weź daj.. tak troszke chociaż
. Ja wpadłam w okres kiedy zjadałam wszystko co pod ręką. Kiedyś codziennie ćwiczyłam, a teraz ? No cóż... Od 3 dni znowu jem zdrowo, znowu sprawdzam kalorie, ale nie cwiczę. Nie mam w ogóle czasu. Szkołę kończę o 17, później domowe obowiązki i padam zmęczona.
Dodaj opcje Folowers na bloga
Dodaj opcje Folowers na bloga
-
Zaffiro
Filipek jak zawsze dostojny

- Natasza
- Kontakt:
Nico .. a co to za opcja bo nie wiem
dzięki dziewczyny chciałam na własnym przykładzie pokazac że nie trzeba płacic za siłownie a można w 2 miesiące bardzo dużo zmienić 
Maju Filip to taki arystokrata ... hmmm chyba zbok nie arystokrata
zaraz będę chyba zbierac się po legowiska
i cykne Wam foto 
Maju Filip to taki arystokrata ... hmmm chyba zbok nie arystokrata
zaraz będę chyba zbierac się po legowiska
-
Zaffiro
Słońce a ta foteczke podwozia Filipka mogę prosić?