Siula pisze:![]()
![]()
Nie ma wątpliwości kto dzierży władzę! Matylda jest przybłędą z lasu, spokojną i uległą więc na królową się nie nadaje. Byle było jedzenie i miejsce do leżenia

Ai łaskawie przesyła królewskie ucałowania

Moderator: pastuszek
Siula pisze:![]()
![]()
Nie ma wątpliwości kto dzierży władzę! Matylda jest przybłędą z lasu, spokojną i uległą więc na królową się nie nadaje. Byle było jedzenie i miejsce do leżenia
Jak będę mieć gorszy humor to zaglądne do waszego wątku na str.91 by zobaczyć pysio Helutki albo wejdę na str.92 - będę wpatrywać się w fotki Ai i czytać jej podanieurszula1108 pisze:Dziękuję. Mam nadzieję, że Twój dobry humor utrzyma się na dłużej
Dzięki. W moim przypadku, dobre świńskie zdjęcia to w co najmniej połowie zasługa aparatu. W pokoju mam ciemno i dopiero zmiana aparatu i obiektywu spowodowała, że mam zdjęcia nadające się do publikacji.Beatrice pisze:Aj faktycznie! Jakie cuda królewskie!![]()
![]()
Jak się takie super fotki,Urszuko? No,skąd się takie "obiekty" bierze to już inna sprawa...
No jakżeby inaczejzwierzur pisze:Ave, Królowo! Jak widzę, na ostatniej fotce, poddani nisko chylą czoła przed Majestatem! Ai! Ai!