Patrząc na jej klatkę chociażby dla tymczasów to myślę to samoKarotka01 pisze:katiusha...właśnie moje dzieło straciło swój urok
Zdjęcia naszych klatek
Moderator: Pulpecja
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Zdjęcia naszych klatek
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Klatka 100cm?
Bardzo ładnie urządzona Ja mam klatkę 100cm i tak mi sie wydaje, że moje prosiaczki mają w niej za ciasno W związku z czym otworzyliśmy ją z boku i udostępniliśmy kawałek salonu. Dalej i tak nie bardzo chcą odchodzić a chcieliśmy żeby chodzili po całym domku. Choć z drugiej strony łatwo utrzymać to w czystości
A oto zdjęcie z obejcenj sytuacji
Bardzo ładnie urządzona Ja mam klatkę 100cm i tak mi sie wydaje, że moje prosiaczki mają w niej za ciasno W związku z czym otworzyliśmy ją z boku i udostępniliśmy kawałek salonu. Dalej i tak nie bardzo chcą odchodzić a chcieliśmy żeby chodzili po całym domku. Choć z drugiej strony łatwo utrzymać to w czystości
A oto zdjęcie z obejcenj sytuacji
To super im większa tym lepsza . Ja pewnie z czasem zakupię stolik RTV w IKEA i zrobimy z mężem sami klatkę... juz mnie mąż pytał czy sprzedam tą 100
Myślę że nawet większą zrobimy a dokładnie taka jaką ma długośc i szerokośc stolik 149x55cm = 0,80 m2 - to i tak za mało dla dwóch świnek i prawda jest tak, że to faktycznie jest za mało Widzę jakie mają potrzeby świniaczki może znajdziemy wiekszy ten stolik. Ściana zmieści stolik 188x65cm = 1,2m2 - to już jest coś. Bedziemy myśleć