Puchata lwica i dwie córy- Ciastka ćwierka str.142

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Pikabu

Re: Puchata lwica i dwie córy

Post autor: Pikabu »

I jak? Skorzystali z wanienki? U nas w ruch poszły wkłady i maty chłodzące. Ile u Was dziś stopni?
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

Nie skorzystały,wolały leżeć przy butelkach z wodą :lol: i w ramach protestu nie sikały do drugiej kuwety tylko urządziły sobie wc w klatce :laugh:
Anulka1602

Temperatura była kosmiczna i jest nadal-na termometrze mam teraz 35 stopni. Chłodzę się z prośkami przy wiatraku. :help:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Dziewczyny nie chciały skorzystać z prywatnego basenu :szczerbaty: A ja za to chętnie bym poleżała :levitation:
Obrazek
Anulka1602

Może dziś się skuszą na ciaptanko,wody mają malutko więc o zburzenie fryzury nie muszą się bać :laugh:
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Ale po zmoczeniu włosy robią się bardziej puszyste :szczerbaty: Powiedz im bo może nie wiedzą :lol:
Obrazek
Anulka1602

Wiedzą,wiedzą i dlatego uwielbiają się kąpać moje :świnka1: damy
Pikabu

Post autor: Pikabu »

A u nas dziś da się żyć! :yahoo:
Powiedz dziewczynom, że to takie specjalne świńskie spa jest ;) Do mani i pedi :P
Anulka1602

U mnie rano po 5 było 28 stopni,zaduch jak djabli także wiatrak od razu poszedł w ruch. Moje damy teraz uprawiają leżing z wyciągniętymi girkami (oczywiście przy wiatraku) a ja się rozpuszczam jak lód bo właśnie skończyłam odkurzać i myć podłogi :tired:
Anulka1602

Mani i pedi to moje czupiradła dziś będą mieć bo przez te upały nie poszłam z nimi we wtorek do weta a że mam dziś luźny dzień to panienki i pimpuś będą mieć salon piękności. Już widzę ich radość jak zobaczą szczotki i obcinaczki :laugh: :laugh: :laugh:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”