Kawia Chatka
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Kawia Chatka
Nie mam pojęcia. Codziennie im sprzątam, myje warzywa.... Wetka powiedziała, żebym zmieniła siano.
Trzy z czterech są chore...U każdej rany są inne...Załamka
Trzy z czterech są chore...U każdej rany są inne...Załamka

jezeli masz miejsce to mozesz mrozic tez sianko. tak na 48h i wszystko zdechnie.
trzymam za wyleczenie
a jak tam zabieg kastracji sie udal?
trzymam za wyleczenie

a jak tam zabieg kastracji sie udal?
Nie było kastracji. Narazie Nicolas mieszka sam. Dzięki temu jako jedyny jest zdrowy. Poczekamy jeszcze trochę i spróbujemy znowu połączyć chłopaków.
Przepraszam za nieobecność.
Ze względu na to, że nasi weterynarze mieli urlop, polecili nam inną wetkę. Pani Ela nie dawała zastrzyków, tylko preparat na skórę . Po dwóch wizytach, świerzba nie ma
Dzisiaj byliśmy na kontroli, Pani weterynarz znów pobrała próbki sierści do badań i świniaczki są czyściutkie
U Louisa pojawiło się jednak, bielmo na oku. Myśleliśmy, że oślepł, ale dziś na wizycie okazało się, że na 100% widzi. Czeka nas jeszcze wizyta u weta, który bada wzrok kawików. Jest jednak bardzo rzadko w naszym mieście.
Ze względu na to, że nasi weterynarze mieli urlop, polecili nam inną wetkę. Pani Ela nie dawała zastrzyków, tylko preparat na skórę . Po dwóch wizytach, świerzba nie ma

U Louisa pojawiło się jednak, bielmo na oku. Myśleliśmy, że oślepł, ale dziś na wizycie okazało się, że na 100% widzi. Czeka nas jeszcze wizyta u weta, który bada wzrok kawików. Jest jednak bardzo rzadko w naszym mieście.
- Cooyo
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Dobrze, że już świerzba nie ma
Louis

Louis

Zapraszamy do naszego wątku - tutaj!
⬇

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis
Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis