Najdzielniejsza wśród świnek Babcia Bisia
Moderator: pastuszek
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Re: Bisia poszukuje wirtualnych rodziców! <3 [LUBLIN/KRAKÓW]
Ja bym chciała ją adoptować,tylko boję ,że nie wyrobię finansowo bo od kwietnia pozostanie mi tylko renta a adoptowałam już SłodziakA, Knedla i Srokę oraz Pernillę i Belindę...Ale okresowo na pewno będę ją wspierać! Wysyłając coś dla "starych" adopciaków pod koniec lutego dołożę coś dla Balbinki.A jeżeli nie przeraża Wam kontakt ze starszą rencistką, zapraszamy Balbinkę w odwiedziny u nas w Lublinie! Tylko nie wiem jak Icek zareaguje na piękną pannę,ale myślę,że przede wszystkim go zatka bo to zatwardziały stary kawaler...Damy radę! 

Jak Balbinek - śliczności Wasze? 

- Meg
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kraków
- Kontakt:
Beatrice, Bisiek dziękuje za ciepłe słowa, a wycieczki na razie odpuszczamy bo to spory stres, a jak na świnkę to ostatnio sporo ta panna przeszła
.
Poza tym lekko chudniemy, klasycznie prosimy o kciuki, bo jeśli apetyt nie wróci czeka Balbinę powrót do leków
.
Gratis dorzucamy brudnego prosiaka, bo został "zmacany obrzydliwie zanieczyszczonymi łapami człowieka"

Poza tym lekko chudniemy, klasycznie prosimy o kciuki, bo jeśli apetyt nie wróci czeka Balbinę powrót do leków

Gratis dorzucamy brudnego prosiaka, bo został "zmacany obrzydliwie zanieczyszczonymi łapami człowieka"

Jaka ona jest śliczna
Balbisiu, proszę nie tracic wagi i nie straszyc swojej opiekunki!

Balbisiu, proszę nie tracic wagi i nie straszyc swojej opiekunki!
Kciuki są trzymane za tę świnkową piękność
.

- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Jasne,ale pamiętajcie,że zawsze zapraszamy i służymy pomocą! Niech dziewczynka się zresetuje i odpocznie!Jest śliczna jak aniołek!A w sprawie chudnięcia to znów, zapraszamy do Iśka.Ten ma świetnie opracowane metody niechudnięcia...Całujemy 

- Meg
- Moderator globalny
- Kontakt:
Bisiek ma gorsze i lepsze dni, ale na szczęście trzymamy wagę. Tzn. Biśka trzyma na szczęście, a ja już tradycyjnie trzymam nieszczęśliwie, bo chętnie bym się trochę jej pozbyła
.
Dziś Bisior bije rekordy lenistwa, a wszystko dzięki prezentom:

Zdjęcie robocze, oczywiście na widok ręki w klatce Biśka zupełnie się rozbudziła, więc następnym razem nakręcimy filmik
. Bardzo, bardzo dziękujemy Pani Patrycji, a wszystkim polecamy produkty Kolorowo chlewikowe
. Jak widać, mają pełną aprobatę, a Balbina jest wymagającym konsumentem- w byle polar nie wlezie!
Jutro postaramy się o zdjęcia w świetle dziennym, bo prezent mamy jeszcze jeden, a wiadomo- jak się chwalić, to na całego
.

Dziś Bisior bije rekordy lenistwa, a wszystko dzięki prezentom:

Zdjęcie robocze, oczywiście na widok ręki w klatce Biśka zupełnie się rozbudziła, więc następnym razem nakręcimy filmik

Jutro postaramy się o zdjęcia w świetle dziennym, bo prezent mamy jeszcze jeden, a wiadomo- jak się chwalić, to na całego

Piękna

za lepsze dni

- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
Bisia zmieniła imię i nie mogłam wątku znaleźć...
Śliczna niezmiennie
trzymaj wagę Bisiu 
Śliczna niezmiennie

- Meg
- Moderator globalny
- Kontakt:
Nic nie zmieniała, DT leniwy i skrócił Balbinę do Biśki