Gdańskie Morświny x3

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bulletproof
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Malibu, Tequilla i mała owieczka ♥ Łączenie!

Post autor: Bulletproof »

Od kiedy wróciłam do domu (black protest 8-) ) to Tequilla gania małą po klatce mrucząc ciągle jak podczas rui, i kładzie głowę na jej grzbiet- oznaki dominacji. Mała w ogóle się nie stawia, ale ucieka... hm
Pikabu

Post autor: Pikabu »

Oj, ja się na łączeniu nie znam więc się nie wypowiadam. Ale :fingerscrossed: za to, że jednak będzie dobrze. A może odpuszczą w końcu małej skoro ona taka raczej uległa?

I szacun za obecność na czarnym proteście, ja popieram z domu.
Awatar użytkownika
Bulletproof
Kontakt:

Jak ja na nie patrzę, to nie sądzę żeby było jakoś źle, potrafią jeść z jednej miski, gryźć jeden liść i nawet nie zakwiczą. Tylko czasem ją pogonią żeby pokazać kto tu rządzi, zwłaszcza Malibu... tez się nie znam na łączeniu, więc stąd tyle pytań ;)
Pikabu

Post autor: Pikabu »

U mnie czasami też się gonią, a baby się kochają jak nic, mam wrażenie, że bardziej gonią się u mnie czasami dla atrakcji. A czasami jedna zaczyna biegać to dwie lecą za nią sprawdzić po co ona biegnie, no to tamta biegnie dalej bo za nią biegną... i tak się życie toczy z trzema świniami :lol:
Awatar użytkownika
Bulletproof
Kontakt:

Hahah jak świetnie :D Oby u nas też takie gonitwy się zaczęły, brakuje mi ich, to jednak świetna rozrywka :lol:
loriain

Post autor: loriain »

Będzie dobrze ;) kiedyś gdzieś czytałam że sposoby komunikacji świnek są tak różnorodne że wydają się nam często agresją. A dla nich to normalne zachowania ;)
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Będzie dobrze i jakoś się dogadają. Według mnie nie wygląda to źle :ok:
Co do łączenia to zbytnio nic nie podpowiem bo u mnie łączenie dwukrotnie przebiegło bezkonfliktowo :idontknow:
Delikatnie dziabnięcia czy pogonienie zdarza się u moich dziewczyn cały czas pomimo, że mieszkają już ze sobą ponad 5 lat więc spokojnie ;) Mała sobie poradzi - najważniejsze, że nie jest agresywna więc Malibu powinna odpuścić ;)
Obrazek
loriain

Mała po prostu ma ciężki start w życiu :P Pchła moja to przerobiła i dzięki temu jest najgłośniejsza jak tylko ktoś zjawi się w pobliżu jej skryjowki albo jedzenia :laugh:
Twoja też się nauczy walki o przetrwanie :)
Awatar użytkownika
Bulletproof
Kontakt:

Mam taką nadzieję :D Nie no, źle nie jest, dzisiaj wracam do domu, a wszystkie trzy mordki piszczą od wejścia, jadły razem, z jednej miski i ani razu się nie pogoniły :jupi:
Tylko muszę odpalić swój mikroskop, bo coś od kiedy mała przypełzła to wszystkie się drapią... sprawdzimy czy coś tak się kryje wśród futra :twisted:
I przepraszam z tym filmikiem z łączenia, coś nie mam głowy do sklejania tego, mam koło 3 godzin nagrania i próbuję to skrócić do kilkunastu minut :/ Postaram się na dziś wieczór już link przygotować
loriain

Mi weterynarz tłumaczyła że to drapanie po przyjściu nowej swini to nie musi być koniecznie coś strasznego a po prostu roztocza. Niby wygląda to tak ze swinka przychodząc do Ciebie przynosi ze sobą inna mikroflore i pozostałe mając swój światek mogą się drapac w reakcji na nowości :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”