Gburka (*), Fanaberka (*), Młode małżeństwo Dixi i Teng
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Bydgoskie arystokratki: Gburia-Furia i Fanaberia
wspaniała nowa fryzurka obie są śliczne
Powiedź, że jak nie będą norki używać to przyjdzie taki Pieszczoch z Alvinem i zabiorą! haha oni lubią norki, a najbardziej to lubią się kłócić o norkę
Moje koleżanki świnka odkryła zalety i funkcje norki po roku
Mufi i Harvey szaleńczo szybko, bo już po 5 miesiącach wiedzieli po co to właściwie jest ;p
Mufi i Harvey szaleńczo szybko, bo już po 5 miesiącach wiedzieli po co to właściwie jest ;p
Kurcze, nie wiem jak to ująć, ale wydaje mi się że dziewczyny odmłodniały dzięki tym zabiegom upiększającym
Naprawdę, wyglądają znów jak prosiątka chętne do brykania i psot... czy to może tylko moje odczucie?
Naprawdę, wyglądają znów jak prosiątka chętne do brykania i psot... czy to może tylko moje odczucie?
- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
Balbinkowo to fakt Z wyglądu, po strzyżeniu to są całkiem inne świnki niż przed, ale z zachowania raczej się nie zmieniają
Najbardziej mi się podoba to, że Fanaberii teraz widać łapki jak maszeruje, bo tak to było samo lewitujące futerro
W ogóle zauważyłam, że świniaki strasznie lubią zmiany! Najmniejsza zmiana na wybiegu i aktywność wzrasta o 100%. Wczoraj powiększyłam im wybieg o górę od klatki z zawieszonym hamaczkiem. O rany jak szalały! Z hamaczka na podłogę, kółko po wybiegu z powrotem na hamaczek i to OBIE tak hasały Nie mogłam oderwać od nich wzroku
PS. A norka dalej służy jako podkład do wyleżu A wiem, że wiedzą jak jej używać bo obie już w niej widziałam! Chyba po prostu no... nie ich bajka
Najbardziej mi się podoba to, że Fanaberii teraz widać łapki jak maszeruje, bo tak to było samo lewitujące futerro
W ogóle zauważyłam, że świniaki strasznie lubią zmiany! Najmniejsza zmiana na wybiegu i aktywność wzrasta o 100%. Wczoraj powiększyłam im wybieg o górę od klatki z zawieszonym hamaczkiem. O rany jak szalały! Z hamaczka na podłogę, kółko po wybiegu z powrotem na hamaczek i to OBIE tak hasały Nie mogłam oderwać od nich wzroku
PS. A norka dalej służy jako podkład do wyleżu A wiem, że wiedzą jak jej używać bo obie już w niej widziałam! Chyba po prostu no... nie ich bajka
Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020
Fanaberka 05.03.2019
Gburka 17.05.2020
Fanaberka 05.03.2019
Gburka 17.05.2020
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Oj moje frędzle też uwielbiają zmiany, zaraz trzeba obwąchać, popodrzucać łepkiem, osmrodzić i co tam frędzel jeszcze wymyśli
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- Bajlandia
- Miejscowość: Bydgoszcz/Włocławek
- Kontakt:
INFORMACJE Z OSTATNIEJ CHWILI!!!
Pierwsze podcinanie pazurków za nami! Wzięliśmy się z TŻtem - ja trzymałam, on ciął, generalnie to wszystko na wdechu i ręce mi się pociły. Te emocje!
Wbrew oczekiwaniom to FANABERIA okazała się tą grzeczniejszą Gburcia trochę marudziła
Dzisiaj cięliśmy zwykłymi obcinaczkami dla ludzi, ale może podpowiecie mi co się u Was najlepiej sprawdza? Mile widziane linki
Pierwsze podcinanie pazurków za nami! Wzięliśmy się z TŻtem - ja trzymałam, on ciął, generalnie to wszystko na wdechu i ręce mi się pociły. Te emocje!
Wbrew oczekiwaniom to FANABERIA okazała się tą grzeczniejszą Gburcia trochę marudziła
Dzisiaj cięliśmy zwykłymi obcinaczkami dla ludzi, ale może podpowiecie mi co się u Was najlepiej sprawdza? Mile widziane linki
Gburia-Furia i Fanaberia u mnie od 04.10.2015, Dixi od 31.03.2019, Teng od 05.07.2020
Fanaberka 05.03.2019
Gburka 17.05.2020
Fanaberka 05.03.2019
Gburka 17.05.2020
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
lepsze swą nożyczki do obcinania pazurków dla gryzoni:
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Mogę Ci poradzić jedynie, jakich nie kupuj: zolux obcinaczki do pazurów Rodycare (w hipciu mają nr towaru 203012 i kosztują 16,55zł). Są za duże....teraz u mnie leżą i jakoś nie po drodze mi je zwrócić....
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt: