Krzepki Radek [*] , Mars już w DS [*]
Moderator: silje
-
- Miejscowość: Otwock
- Kontakt:
Re: Krzepki Radek (Otwock) w trakcie leczenia,Mars już w DS
Jadę właśnie do medicavetu, Radek mi sie przewala ma problemy z koordynacja, dzwoniłam do dr Kasi ale nie odbiera.
-
- Kontakt:
Ostre zapalenie oskrzeli, osłabienie, dostał 5 zastrzyków , tlen, bedzie miał tez kroplówki wracam do domu mam dzwonić po 14, ale wyglada to bardzo zle.
Radzio, chłopie nie wygłupiaj się!
Trzymam mocno kciuki za zdrówko Radzia

Trzymam mocno kciuki za zdrówko Radzia

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
trzymam bardzo
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Widziałam go w Medicavecie, pod tlenem. Kciuki bardzo potrzebne!
-
- Kontakt:
Dziękuje.
Jestem po rozmowie z dr. Kasią , jest źle neurologicznie gorzej, dostał sterydy. Czekamy jeszcze godzinę jak nic się nie poprawi niestety usypiamy.
Cały czas myślę, czy coś przeoczyłam ale jeszcze wczoraj, drapałam go, sam podnosił ryjek do głaskania było ok, wiadomo że ostatnio nie był tak towarzyski jak wcześniej. Ale był chory, nie oczekiwałam że będzie skakał.
Wstałam dzisiaj o 5, rano dawałam mu leki i podawałam krople, dałam im jeść jadł suche, pojadł trochę warzyw. A dwie godziny później leci mi przez ręce.
Najważniejsze że byłam w domu, mogłam szybko zareagować, dzięki Bogu dr. Kasia była dzisiaj w pracy.
Jestem po rozmowie z dr. Kasią , jest źle neurologicznie gorzej, dostał sterydy. Czekamy jeszcze godzinę jak nic się nie poprawi niestety usypiamy.
Cały czas myślę, czy coś przeoczyłam ale jeszcze wczoraj, drapałam go, sam podnosił ryjek do głaskania było ok, wiadomo że ostatnio nie był tak towarzyski jak wcześniej. Ale był chory, nie oczekiwałam że będzie skakał.
Wstałam dzisiaj o 5, rano dawałam mu leki i podawałam krople, dałam im jeść jadł suche, pojadł trochę warzyw. A dwie godziny później leci mi przez ręce.
Najważniejsze że byłam w domu, mogłam szybko zareagować, dzięki Bogu dr. Kasia była dzisiaj w pracy.
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
U świnek tak bywa - kilka godzin i dramat...
-
- Kontakt:
No niestety podjęłyśmy decyzję z dr. Kasią o uśpieniu, będzie też sekcja.
Jedziemy po Radzia, zostanie pochowany w ładnym miejscu przy moich prośkach, samotny nie będzie.
Będąc w MC zabieram dwa labki do siebie na tymczas.
Przywiązałam się do Radzia, myślałam że znajdę mu super dom. Mam nadzieje że przynajmniej będąc u mnie było mu dobrze.
Jedziemy po Radzia, zostanie pochowany w ładnym miejscu przy moich prośkach, samotny nie będzie.
Będąc w MC zabieram dwa labki do siebie na tymczas.
Przywiązałam się do Radzia, myślałam że znajdę mu super dom. Mam nadzieje że przynajmniej będąc u mnie było mu dobrze.
O nie...
Tak mi przykro z powodu Radka... Miał u Ciebie prześwińskie życie, to też jest bardzo ważne. Za szybko te prosiaki odchodzą, zbyt gwałtownie

Tak mi przykro z powodu Radka... Miał u Ciebie prześwińskie życie, to też jest bardzo ważne. Za szybko te prosiaki odchodzą, zbyt gwałtownie